IO.NO

Fullversjon Nytt søk
Sigerstad Agentur Arnt Sigerstad

Velkommen til Sigerstad Agentur !

Vis i kart
75 58 81 30
sigerstad@sigerstad.no www.sigerstad.no

Mer informasjon

Sigerstad Agentur ble etablert i 1990 av Arnt Sigerstad og er en videreføring av firmaet Naustvoll & Sigerstad, som ble etablert i 1972.

Forretningsideen har hele tiden vært salg av renholdsmaskiner, renholdsrekvisita og storkjøkkenmaskiner til privat og offentlige brukere.

Vi har spesialisert oss innfor renholdsmaskiner og utstyr, innredninger til storkjøkken, syke- og aldershjem, samt lyskilder og non-food artikler.

Varespekteret er i kontinuerlig utvikling. Med bakgrunn i vårt etter hvert meget gode kontaktnett og dyktige underleverandører, er vi også tilgjengelige på det meste av skaffevarer. Derfor er det mulig å etterkomme kundens ønsker raskt, effektivt og til en fornuftig pris.

Vårt salgsområde er Nordland, Troms og Finnmark fylke.

Vi deltar på messer innen renholdsmaskiner og storkjøkken.

Vi sponser NNM for kokkelærlinger og vi er en aktiv innovatør for kokkelauget.

ring oss for en uforpliktende prat !

Sigerstad Agentur Arnt Sigerstad

holder til på besøksadressen Teglverkveien 15, 8006 Bodø. Foretaket ble startet og registrert i Brønnøysund-registrene i 1990-05-08 og som et Enkeltpersonforetak. Sigerstad Agentur Arnt Sigerstad driver i bransjene "Rengjørings tjenester" og "Tapeter og rengjøringsmidler - Engros". Foretaket har 2 registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Sigerstad Agentur Arnt Sigerstad på telefon 75 58 81 30, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

www.sigerstad.no

Besøksadresse Teglverkveien 15, 8006 Bodø
Postadresse Postboks 130, 8001 Bodø
 
Epost
sigerstad@sigerstad.no
Telefon
(+47) 75 58 81 30
Telefaks
(+47) 75 58 81 31

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies