IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Sifa AS

Velkommen til Sifa!

Vis i kart
73 81 09 00
firmapost@sifa.as www.sifa.as

Mer informasjon

Du har Idèen … .

                     Vi formgir den

SIFA AS er en underleverandør av høybearbeidede tynnplateprodukter i små og mellomstore serier.

Vi bearbeider alle typer platematerialer, og arbeider på oppdrag for store og små bedrifter i inn og utland. Kvalitet, stor fleksibilitet og hurtig levering, samt en sterk kundeorientert organisasjon gir kunden en høy servicegrad på et høyt kvalifisert nivå.

Søkeord for Sifa AS:I samarbeid med kundens produktutvikler bygger vi prototyper og 0-serier, og vi tar også på oss spesialprodukter og komponenter som enkeltoppdrag. Det meste av produksjonen er likevel serieproduksjon. Selskapets styrke er en kostnadsoptimal organisasjon med et vel tilpasset administrasjonssystem, samt dyktige medarbeidere.CNC-styrt vannskjæring, stansing, laserskjæring, knekking, valsing og boltsveising,Skruer og mutrer,forming av plater , produksjon , sveising,Sør-Trøndelag, Selbu, Selbustrand, Boltsveising, Cnc-styrt vannskjæring, Forming av plater, Lakkering, Laserskjæring, Metall industri, Metaller og metallvarer, Metallvarer, Pulverlakk, Sifa, Stansing, Sveising, Trykking, Tynnplateprodukter, Tynnplater, Valsing, Vannskjæring, Våtlakk, mekanisk produksjon, mekanisk industri

Sifa AS holder til på besøksadressen Tømra, 7584 Selbustrand. Foretaket ble startet i 1992-03-26 og registrert i brønnøysund-registrene 1992-05-13 og som et Aksjeselskap. Sifa AS driver i bransjene "Mekaniske verksteder" og "Metallkonstruksjoner og deler - Produksjon". Foretaket har 22 registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Sifa AS på telefon 73 81 09 00, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

www.sifa.as

Besøksadresse Tømra, 7584 Selbustrand
Postadresse Tømra, 7584 Selbustrand
 
Epost
firmapost@sifa.as
Telefon
(+47) 73 81 09 00
Telefaks
(+47) 73 81 09 01

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies