IO.NO

Fullversjon Nytt søk
Shoppingassistenten Birgitte Vilberg

Fargeanalyse, stilanalyse, shopping veiledning/shoppingassistent Ta kontakt for en hyggelig prat.

930 42 487

Åpningstider ( i dag: etter avtale )

Mandag
etter avtale
Tirsdag
etter avtale
Onsdag
etter avtale
Torsdag
etter avtale
Fredag
etter avtale
Lørdag
etter avtale
Søndag
stengt
birgitte@shoppingassistenten.no shoppingassistenten.no

Mer informasjon

Birgitte Vilberg er utdannet make-up artist, hudterapeut og imagekonsulent. Tilbyr tjenester innenfor Fargeanalyse, stilanalyse, shopping veiledning/shoppingassistent

I år 2000 tok hun over Color Me Beautiful i Norge etter Astri Thomas. De neste 8 årene drev Birgitte Vilberg agenturet cmb samtidig som hun hadde ansvaret for modernisering av konseptet og oppdatering/utdanning av konsulenter i Norge.

Kvinner og menn i alle aldere har fått hjelp til å finne sine farger og sin stil hos Birgitte Vilberg. Dette er noe hun virkelig brenner for derfor har hun funnet sin personlige vri på hvordan hun hjelper de som føler seg usikre på alt som har med farger, stil og shopping å gjøre.

Alle er vi forskjellige, og nettop derfor er det viktig for shoppingassistenten å tilby kurs og hjelp som blir perfekt for akkurat deg.

Mange tenker at en shoppingassistent, det er noe snobbene og de med penger benytter seg av. Det er ikke tilfelle. Derfor er det viktig å ufarliggjøre denne tjenesten som er en fantastisk tjeneste for Kari og Ola Normann. Når du får en forståelse for hva slags farger du kler, og hvilke snitt/fasonger som kler deg best, sparer du både tid og penger ved å unngå feilkjøp.

Shoppingassistenten hjelper både privatpersoner og bedrifter.

Det er mange i næringslivet som ønsker å kvalitetssikre sin profil ved å gi de ansatte profesjonell hjelp til å forsterke et godt førsteintrykk. På listen av bedrifter som har benyttet seg av denne hjelpen finner vi både Stortinget, Forsvaret, banker og hoteller.

Ønsker du en personal shopper/shopping assistent til å

være med deg ut å shoppe… shoppe for deg… rydde i garderoben din… eller lære deg mer om din stil…

Ved å benytte deg av Birgitte Vilbergs profesjonelle hjelp vil du få klær som passer din stilpersonlighet, din kroppsfasong og som er tilpasset forskjellige anledninger.

Kontaktinformasjon

shoppingassistenten.no

 
Epost
birgitte@shoppingassistenten.no
Telefon
(+47) 930 42 487

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies