IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Shelterbox Norway

ShelterBox Norway er en frivillig humanitær organisasjon. Vår oppgave er å hjelpe mennesker i nød som følge av kriser, konflikter eller katastrofer. Hjelpen gis i form av en box/kasse med et telt og annet livbergende utstyr til hjemløse familier i katastrofe- og konfliktområder.

Vis i kart
post@shelterboxnorway.no

Mer informasjon

ShelterBox-løsningen til nødhjelp er like enkel som den er effektiv: Hvis du er flyktning eller katastroferammet og har mistet alt du eier og har, hva trenger du da? Det du trenger er først og fremst tak over hodet, noe å varme deg på og lage mat i, samt rent vann. Dette og andre livsnødvendigheter pakker ShelterBox i store plastkasser som sendes direkte ut i katastrofeområder. En kasse inneholder utstyr til en storfamilie. Utstyret leveres i felt av våre ShelterBox Response Team Members, direkte til trengende familier.

Siden starten i 2000 har ShelterBox levert nødhjelp til om lag 130.000 familier, gjennom 230 ulike operasjoner i over 90 land.

En stk komplett ShelterBox koster kr 6.000,-, men det er selvsagt mulig å bidra med et hvilket som helst beløp. Hver ShelterBox får et unikt sporingsnummer, slik at giveren kan følge med når og hvor Box’en utplasseres.

Shelterbox Norway holder til på besøksadressen Syrinringen 2, 4100 Jørpeland. Foretaket ble startet i 2013-05-21 og som et Fli. Foretaket har ingen registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Shelterbox Norway ved å . Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

Besøksadresse Syrinringen 2, 4100 Jørpeland
Postadresse Syrinringen 2, 4100 Jørpeland
 
Epost
post@shelterboxnorway.no

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies