IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Sexsam AS - Thorøya Helsepark

Seksualrådgivning, kurs og undervisning enkeltpersoner/par/foreninger

Vis i kart
922 94 954
post@sexsam.no www.sexsam.no

Mer informasjon

Sexsam står for seksualitet og samliv, og ble etablert i januar 2008 av Anette Storm-Aafoss. Storm-Aafoss har spesialist- utdanning som sexologisk rådgiver og er sertifisert fra NACS (Nordisk forening for klinisk sexologi). I tillegg har hun grunnutdanning som barnevernpedagog, med lang arbeidserfaring og relevant videreutdanning. Hun arbeider etter NACS etiske retningslinjer og følger lov for helsepersonell om konfidensiell behandling.

Seksualrådgivning, kurs og undervisning enkeltpersoner/par/foreninger

Gjennom livet kan det oppstå ulike seksuelle problemer og utfordringer man kan trenge hjelp til å løse. Det er ikke alltid like lett å snakke om dette og noen ganger trenger man profesjonell hjelp for å løse de problemene og utfordringene man står overfor. Hos Sexsam vil du møte profesjonelle fagpersoner som er utdannet og trenet til å møte alle sider av seksualiteten, og du kan trygt ta opp alle typer problemstillinger og utfordringer med oss. Du kan komme alene eller i par, og du trenger ikke henvisning fra lege eller lignende.

Undervisning, kurs, seminarer og veiledning for fagpersoner

Sexsam tilbyr undervisning for høgskoler, skoler, foreninger og institusjoner. Vi kan skreddersy ulike seminarer for alle yrkesgrupper, med utgangspunkt i temaene kropp, seksualitet, samliv, utvikling og kommunikasjon. Vi tar også på oss veiledningsoppdrag for barnehager, institusjoner, sosialarbeidere, sykepleiere og andre yrkesgrupper som står i relasjoner til mennesker i sitt arbeid.

Kontaktinformasjon

www.sexsam.no

Besøksadresse Jernbanealleen 34, 3234 Sandefjord
Postadresse Tangenodden 10, 3234 Sandefjord
 
Epost
post@sexsam.no
Telefon
(+47) 922 94 954
Mobiltelefon
(+47) 922 94 954

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies