IO.NO

Fullversjon Nytt søk
Sertifiseringsorganet For Sakkyndig Virksomhet AS
Vis i kart
51 89 14 87
post@sertifiseringsorganet.no www.sertifiseringsorganet.no/

Mer informasjon

I henhold til Forskrift nr. 703, Utførelse av arbeid, er det krav om periodisk sakkyndig kontroll av arbeidsutstyr, som kraner og løfteinnretninger, gaffeltrucker, personløftere, masseforflytningsmaskiner, etc.

Slik kontroll skal utføres av Sakkyndig Virksomhet, dvs. en virksomhet som tilfredsstiller visse krav med hensyn til organisering, kvalitetssikring og kompetanse. Sakkyndig Virksomhet må godkjennes av et sertifiseringsorgan, i henhold til gjeldende regler.

Sertifiseringsorganet for sakkyndig virksomhet AS er utpekt av Direktoratet for Arbeidstilsynet til å sertifisere sakkyndige virksomheter for løfteinnretninger, etc. i henhold til forskrift 555. Sertifiseringsorganet for sakkyndig virksomhet AS ble etablert i 1999 og godkjent av Samordningsrådet for Kran, Truck og Masseforflytningsmaskiner i mai 2000, etter reglene som gjaldt da. Senere er Sertifiseringsorganet utpekt av Direktoratet for Arbeidstilsynet som sertifiseringsorgan for Sakkyndig Virksomhet i henholdt til Forskrift nr. 555.

Kontaktinformasjon

www.sertifiseringsorganet.no/

Besøksadresse Finnestadsvingen 1, 4029 Stavanger
Postadresse Postboks 4320 Gjerdeveien, 4082 Stavanger
 
Epost
post@sertifiseringsorganet.no
Telefon
(+47) 51 89 14 87
Telefaks
(+47) 51 89 38 02

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies