IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Senorita Salong

Every second is a chance to turn your life around

Vis i kart
922 22 682

Åpningstider ( i dag: 10.00-16.00 )

Mandag
10.00-16.00
Tirsdag
10.00-16.00
Onsdag
10.00-16.00
Torsdag
10.00-16.00
Fredag
10.00-16.00
Lørdag
Stengt
Søndag
Stengt
rsreinh@online.no

Mer informasjon

Livs coaching

En coach er en personlig trener som er spesialisert på å hjelpe mennesker til å oppnå økt livskvalitet og få større tilfredsstillelse i livet. En coach hjelper til å få større klarhet i hvem du er, hvorfor du gjør det du gjør, og hva som hindrer eller stopper deg i å oppnå det du vil/ønsker. En coach stiller gode spørsmål, lytter til deg og støtter deg. En coach stiller gode spørsmål, lytter til deg og støtter deg. En coach tar utgangspunkt i dine mål for å hjelpe deg å finne dine ressurser og til å sette realistiske mål. En coach kan ved hjelp av forskjellige teknikker fjerne begrensninger og blokkeringer som stopper deg fra å fungere optimalt i alle viktige livsområder. Er beslutningen til endring sterk nok til å få deg igang? Vi skaper mål med viljen som motor, fokuserer og gjennomfører. Men viljen holder oss der bare så lenge vi tviholder på den. Den er som en muskel som blir overbelastet, nummen og utmattet før den slipper, og som en rekyl raser vi tilbake til gamle mønstre.

Du vil få konkrete verktøy som du kan jobbe med over tid, slik at endringene du gjør i prosessen faktisk varer. Dette passer for de som virkelig ønsker en endring, det krever at du har fokus og jobber med verktøyene du får.

Dyprens: Hudanalyse, rens, peeling, vapozone damp, utrensing av urenheter, ansiktsmassasje, ansiktsmaske.
Veiledning om egenpleie og hjemmeprodukter.

Krystallsliping: Fullstendig kontroll i fjerning av døde hudceller i overhuden, huden blir mykere og friskere og sluser bedre inn virkestoffene i produktene. Allerede etter en behandling vil det gi bedre resultater på: Arr – grov hud – store porer – pigmentflekker – solskader – fine linjer/rynker – glansløs hud.Etter slping legges en spesialmaske.

Kjemisk peeling: Exfoliation System fra Janssen Cosmetics.20%-30%-40% syrer, blant annet glykolsyre og en nøytral isator Den balanserte kombinasjonen av alle disse syrene, er det som gjør Exfoliation System like unik som den er effektiv. Den godt fordelte pH-verdien hindrer uønsket bivirkning, mens effekten av fruktsyrer er beholdt.

Hårfjerning med voks: Overleppe,hake,legger.

Hårfjerning med elektrolyse: Permanent hårfjerning av uønsket hårvekst på overleppe og hake.

Make-up: Dag/kvelds make-up til spesielle anledninger. Veiledning av riktige farger og legging make-up.

Fargeanalyse: Finne ut hvilke farger som fremhever deg på beste måte.

Rygg/nakke fot massasje: Om du trenger å løse opp stramme/vonde muskler i nakke/rygg/skulder.Eller bare en velvære behandling. Fot/legg massasje er godt på slitne ben.

Aromaterapi massasje: Hel kroppsmassasje. Aromatiske oljer fra planter og urter. De terapautiske virkningene kan være: Oppkvikkende – energigivende –muskel avspennende, - avslappende og dempe engstelse og stress.

Figurforming: Signalene i maskinen gir optimal trening uten belastning. Den gir også signaler som øker blod-sirkulasjonen og lymfe-dreneringen.

Muskeltoning: Spesifikk trening av muskler gir perfekt punktslanking (spesiellt mage/rumpe/lår.Metoden virker også hudsammentrekkende.

Magiske hender: En vidunderlig ansiktsmassasje som samtidig trener muskulaturen og gir løft.

New Life gir oss muligheten til å garantere resultater til deg, etter analyse vil du få råd og anbefale deg et behandlingsopplegg som vi da garanterer resultater på !

Produkter fra Dr. Dennis Gross er snart i butikken Spennende og synlige resultater etter første behandling. Wow,jeg gleder meg til å ta disse i bruk. Og gode hjemmebehandlinger også. Dr. Dennis Gross er en av USAs fremste dermatologer med sin legeeksamen fra velrennomerte New York University Medical Center. I tillegg er han forsker med hudkreft som spesialitet og tilleggs-utdannet biokjemiker. Med all sin samlede kunnskap har han utviklet sin egen hudpleieserie som snart ankommer på Senorita Salong.

Senorita Salong holder til på besøksadressen Øytunveien 12, 9690 Havøysund. Foretaket ble startet og registrert i Brønnøysund-registrene i 1995-02-20 og som et Enkeltpersonforetak. Senorita Salong driver i bransjen "Frisører". Foretaket har ingen registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Senorita Salong på telefon 922 22 682 og ved å . Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

Besøksadresse Øytunveien 12, 9690 Havøysund
Postadresse Postboks 88, 9691 Havøysund
 
Epost
rsreinh@online.no
Telefon
(+47) 922 22 682
Mobiltelefon
(+47) 922 22 682

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies