IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Selvaag Gruppen AS

60-års erfaring som boligbygger!

Vis i kart
23 13 70 00
sg@selvaag.no www.selvaag.no

Mer informasjon

Velkommen til Selvaag!

Gjennom hele vår 60-årige historie som boligbygger har vi bevisst satset på pionerånd og nyvinninger til beste for folk flest. Denne satsingen har vært en rød tråd, fra vi sterkt bidro til å tredoble boligproduksjonen i Norge etter krigen, til et av dagens mål om å redusere byggekostnadene med 30 prosent, slik at det skal være mulig for ungdom å komme inn på boligmarkedet.

Vi har dessuten bevist at det er lønnsomt å ta sosialt ansvar. Om vi bidrar til å gjøre folks liv bedre, etterlater vi oss noe som er større enn oss selv og våre produkter. Ta gjerne kontakt eller besøk våre hjemmesider for mer informasjon!

Søkeord for SELVAAG GRUPPEN AS:

Bolig, Boligkjøp, Byggeledelse, Byggesaker, City Self-Storage, Eiendomsdrift, Entreprenørtjenester, Entreprise, Forvaltning, Investeringsselskaper, Kjøp av bolig, Prosjekt, Prosjektering, Prosjekteringstjenester, Prosjektledelse, Referanseprosjekter, Rådgivning, Salg av bolig, Sameieforvaltning, Selvaag Bluethink, Selvaag Eiendom, Selvaag Forvaltning, Selvaag Hus, Selvaag Invest, Selvaag Pluss, Selvaagbygg, Teknisk Drift, Teknisk Forvaltning, Vaktmestertjenester, Vedlikeholdsplaner, Økonomisk styring

Selvaag Gruppen AS holder til på besøksadressen Silurveien 2, 0380 Oslo. Foretaket ble startet i 1960-12-21 og registrert i brønnøysund-registrene 1989-02-03 og som et Aksjeselskap. Selvaag Gruppen AS driver i bransjene "Bygg- og anleggsentreprenører" og "Eiendomsforvaltning". Foretaket har 26 registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Selvaag Gruppen AS på telefon 23 13 70 00, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

www.selvaag.no

Besøksadresse Silurveien 2, 0380 Oslo
Postadresse Postboks 33 Øvre Ullern, 0311 Oslo
 
Epost
sg@selvaag.no
Telefon
(+47) 23 13 70 00
Telefaks
(+47) 22 14 48 20

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies