IO.NO

Fullversjon Nytt søk

SELVA RENHOLD Sithamparam Selvarajah

Perfekt vask gir stedet glans!

Vis i kart
472 31 654
selva@selvarenhold.no selvarenhold.no

Mer informasjon

Selva Renhold ble etablert i 2002 av S. Selva. Innehaveren har 12 års erfaring fra Renholdsbransjen.Vi har mange dyktige renholdere. Selva Renhold er et selvstendig, ærlig og ansvarsbevisst firma. Vi har gode kunnskaper og lang erfaring. Dessuten er vi seriøse og stått for kvalitet i mange år.

Selva Renhold har hatt en sterk vekst fra 2002 og frem til i dag. Vi er nå godt etablert i Oslo og Akershus. Med vår lange erfaring har vi bygget opp nødvendige kunnskaper for å kunne takle de forskjellige utfordringene vi skulle møte på!

I bedriften vår samarbeider vi for å skape en trivelig og sikkert arbeidsmiljø for alle ansatte. I tillegg er vi med på å hindre skader på miljøet. Derfor bruker vi miljøvennlige produkter og utstyr. Vi bruker internkontroll av helse, miljø og sikkerhet for å forbedre arbeidsplassene.

For å få en god trivsel på arbeidsplassen er godt renhold viktig. Dette gir deg en god start på dagen.

SELVA RENHOLD Sithamparam Selvarajah holder til på besøksadressen Rasmus Engers vei 48, 0956 Oslo. Foretaket ble startet og registrert i Brønnøysund-registrene i 2002-01-26 og som et Enkeltpersonforetak. SELVA RENHOLD Sithamparam Selvarajah driver i bransjene "Rengjørings tjenester" og "Restauranter". Foretaket har 7 registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med SELVA RENHOLD Sithamparam Selvarajah på telefon 472 31 654, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

selvarenhold.no

Besøksadresse Rasmus Engers vei 48, 0956 Oslo
Postadresse Rasmus Engers vei 48, 0956 Oslo
 
Epost
selva@selvarenhold.no
Telefon
(+47) 472 31 654

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies