IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Seløy Kystferie AS

Vis i kart
950 80 381
trond@seloykystferie.no http://www.seloykystferie.no/

Mer informasjon

Seløy Kystferie ligger på Seløy i Herøy Kommune, i naturskjønne omgivelser, med mulighet for båtturer i verdens vakreste skjærgård, samt turer i fjell og innland, på både Herøy og Dønna, kun få minutter unna.

Seløy Kystferie tilbyr moderne leiligheter og hytter for inntil 6 personer, alle med godt utstyrt kjøkken og bad. 2 store båter på 21 fot kan leies. Anlegget har også badstu og vaskerom i fellesrom, og alt holder meget høy standard. Se ellers bilder av leilighetene og anlegget.

Ferdig oppredde senger og sluttvask er inkludert i prisene. Betaling skjer til konto ved bestilling, eller ved ankomst. For deres egen komfort, har vi røykeforbud i leilighetene og husdyr tillates vanligvis ikke.

Seløy Kystferie ligger fantastisk plassert midt på Helgelandskysten på Herøy - med utsikt mot De Syv Søstre og Dønnamannen.

Herøy og øyene rundt er et eldorado for padlere, og fra sykkelsetet. Seløy Kystferie leier ut sykler og kajakker og kan ta med seg grupper på forfriskende RIB turer. Seløy Kystferie er et naturlig utgangspunkt for en aktiv ferie.

Seløy Kystferie har et svært koselig intimt anlegg for mindre kurs, møter, med 14 soverom og 42 sengeplasser fordelt på 5 moderne leiligheter og 2 hytter av høy standard.

Vi benytter i 2 etg. i pub som møterom, med en flott utsikt over hav og land og med panorama utsikt til “Syv Søstre” og “Dønnamannen”.

Anlegget ligger på kaikanten, der du også på vinteren kan ha fine opplevelser, med en storm fra Nord-vest rett inn mot land, noe som også kan være en svært fasinerende opplevelse.

På Pelles Pub kan vi servere alt fra enkle retter, til 3 retters festmat basert på tradisjonsmat fra havet.

Be gjerne om ett tilbud på en guidet opplevelsestur med våre 2 store RIB båter ut i de gamle fiskeværene, og avslutt med ett festmåltid på Pelle’s Pub, etterfulgt av en hyggelig kveld i vår egen stilfulle engelske pub, og gå til ro i en av våre flotte suite-leiligheter, sjøhus eller minisuiter.

Våkn opp til måkeskrik og frokost på balkongen. Kan man ha det bedre ?

Som ett alternativ, kan vi også servere festmåltid ute i øyriket, Ytterholmen Fyr, Sandsundvær eller egne ønsker.

“Matloftet” har plass til 40 personer og Pelle’s Pub sitteplass til ca 50 personer

Bobilen er av typen Burstner Aviano 684i P. Bilen er registrert for 5 personer, og har en totalvekt på 4000 kg. Helintegrert, lengde 6, 95m, bredde 2, 30m. Årsmodell - 2011.

Leiepris pr. uke fra kr. 14. 000, - i sesongen 1 april - 1 september.

Ring Seløy Kystferie eller send en e-post for avtale. NB: vi anbefaler å bestille i god tid for sesongen

I sommer har Seløy Kystferie kjørt nesten 60 turer med vår RIB. Bli med oss på tur!

Seløy Kystferie AS holder til på besøksadressen Seløy, 8850 Herøy. Foretaket ble startet i 2009-06-01 og registrert i brønnøysund-registrene 2009-09-24 og som et Aksjeselskap. Seløy Kystferie AS driver i bransjene "Båt" og "Fiske". Foretaket har 7 registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Seløy Kystferie AS på telefon 950 80 381, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

http://www.seloykystferie.no/

Besøksadresse Seløy, 8850 Herøy
Postadresse Ormsøyveien 10, 8850 Herøy
 
Epost
trond@seloykystferie.no
Telefon
(+47) 950 80 381
Mobiltelefon
(+47) 473 66 087

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies