IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Selberg Arkitekter AS

Selberg Arkitekter AS sin forretningsidé er å skape innovative prosjekter ved å utnytte synergieffektene i et tverrfaglig miljø. Prosjektene skal være et svar på fremtidige muligheter og utfordringer, alltid med basis i oppsamlet erfaring og med tanke på gjennomførbarhet og realisme.

Vis i kart
73 18 80 00
post@selberg.no http://www.selberg.no

Mer informasjon

Selberg Arkitekter AS sin forretningsidé er å skape innovative prosjekter ved å utnytte synergieffektene i et tverrfaglig miljø. Prosjektene skal være et svar på fremtidige muligheter og utfordringer, alltid med basis i oppsamlet erfaring og med tanke på gjennomførbarhet og realisme. SA skal være en tydelig merkevare som står for kvalitet, raushet, entusiasme og kreativitet. Kjerneområdene våre er plan, arkitektur og landskapsarkitektur. Kontoret skal også være involvert i FoUarbeid og utvikle et nytt markedsområde hvert år.

Selberg Arkitekter AS holder til på besøksadressen Klæbuveien 196 B, 7037 Trondheim. Foretaket ble startet i 2010-06-15 og som et Aksjeselskap. Selberg Arkitekter AS driver i bransjen "Arkitekter". Foretaket har 18 registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Selberg Arkitekter AS på telefon 73 18 80 00, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

http://www.selberg.no

Besøksadresse Klæbuveien 196 B, 7037 Trondheim
Postadresse Postboks 6094 Sluppen, 7434 Trondheim
 
Epost
post@selberg.no
Telefon
(+47) 73 18 80 00

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies