IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Sea-Adventure

Vi skreddersyr events, kick off og firmafester til din bedrift, i tillegg til en spennende HMS dag!

Vis i kart
930 13 958
info@sea-adventure.no www.sea-adventure.no

Mer informasjon

Vår forretningside er å tilby deg og din organisasjon/forretningsforbindelser en arena hvor rekreasjon, team-bygging og sosialt samvær er hovedingrediensene.

Havrafting, Seiling, Landaktiviteter, Klatring og HMS kurs SEILING OG HAVRAFTING: Om havet er flatt eller opprørt er naturen et fasinerende sted å søke rekreasjon. Dette er en fantastisk måte å oppleve skjærgården i ytre Oslofjord på. Våre skippere er topp kvalifiserte og innehar stor lokalkunnskap. Båtene vi benytter til dette formålet er av beste kvalitet, med fokus på sikkerhet, sjøegenskaper og komforten til våre passasjerer. Vi har flytedresser, redningsvester og briller til alle passasjerene!

LANDAKTIVITETER : Med utgangspunkt i at vi alle er forskjellige og med ulik erfaring har vi satt sammen flere landaktiviteter som utfordrer både de kreative og de filosofiske typene i en gruppe. Vi legger opp til en uhøytidelig konkurranse der de ulike lagene får testet ut sine ferdigheter innen kommunikasjon, samarbeid og løsningsorientering.

HMS kurs: Vårt konsept gir deg muligheten til å gjøre HMS arbeidet praktisk, interessant og morsomt. Vi kombinerer det faglige med praktiske øvelser og tilbyr nå HMS-dag for deg og din organisasjon.

Kontaktinformasjon

www.sea-adventure.no

Besøksadresse Jederveien 25 B, 1512 Moss
Postadresse Jederveien 25 B, 1512 Moss
 
Epost
info@sea-adventure.no
Telefon
(+47) 930 13 958
Mobiltelefon
(+47) 930 13 958
Telefaks
(+47) 69 27 24 21

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies