IO.NO

Fullversjon Nytt søk

SCUBA - Service

Vis i kart
73 90 13 10
paul.kirknes@gmail.com http://scubaservice.org/

Mer informasjon

Nitrox. no drives av SCUBA - Service som har vært i dykkebransjen i snart 40 år, innen sportsdykking, arbeidsdykking, service og salg av dykkerutstyr! Vi innehar en høy og bred kompetanse når det gjelder service, være seg drakter, pusteventiler, kraner eller kompressorer!

Vi utfører service på stort sett alle merker, så fremt det er mulig å skaffe deler, så trenger ditt dykkerutstyr service er det bare å ta kontakt!

Gjennom Nitrox. no vil vi tilby gode produkter, gode priser, god service og god oppfølging!

Så hos oss trenger du ikke være urolig for problemer med service i ettertid, vi utfører service på de produktene vi selger!

Nitrox. no, For dykkere av dykkere

SCUBA - Service holder til på besøksadressen Rønningsbakken 29, 7045 Trondheim. Foretaket ble startet og registrert i Brønnøysund-registrene i 1989-07-31 og som et Enkeltpersonforetak. SCUBA - Service driver i bransjene "Dykkerskoler", "Dykkerutstyr - Forhandlere", "Reparasjon og service", "Vaktmestertjenester" og "Yrkesdykkere". Foretaket har ingen registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med SCUBA - Service på telefon 73 90 13 10, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

http://scubaservice.org/

Besøksadresse Rønningsbakken 29, 7045 Trondheim
Postadresse Rønningsbakken 29, 7045 Trondheim
 
Epost
paul.kirknes@gmail.com
Telefon
(+47) 73 90 13 10
Telefaks
(+47) 73 90 52 38

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies