IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Scanmachine Norge AS

900 83 370
office@scanmachine.no www.scanmachine.no

Mer informasjon

ScanMachine tilbyr et bredt spekter av tjenester rettet mot alle typer fisk og kjøttindustri. Våre kjerneområder er foredlingsmaskiner, konstruksjon og prototyp bygging, service arbeid og reservedeler.

ScanMachine er eneforhandler for flere større internationale firma og noen av de største vi representerer er blant annet Inauen Maschinen AG som er en av de største og mest komplette leverandører av alle typer vakuum pakkemaskiner. Vår lange erfaring fra alle typer maskiner gjør oss til et selvsagt valg når du er på jakt etter maskiner som dekker dine behov og din produksjon.

Ta gjerne kontakt, eller KLIKK HER for mer informasjon om oss og våre produkter og tjenester!

Scanmachine Norge AS holder til på besøksadressen 6230 Sykkylven. Foretaket ble startet i 2001-05-02 og registrert i brønnøysund-registrene 2001-05-28 og som et Aksjeselskap. Scanmachine Norge AS driver i bransjen "Fiskeredskaper". Foretaket har 2 registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Scanmachine Norge AS på telefon 900 83 370, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

www.scanmachine.no

 
Epost
office@scanmachine.no
Telefon
(+47) 900 83 370
Telefaks
(+47) 70 24 58 01

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies