IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Scandinavian Technical Group AS

Vis i kart
406 49 631
petra.albinsson@stgas.no www.stgas.no

Mer informasjon

Scandinavian Technical Group er et nyetablert selskap med lang erfaring som har kompetanse innenfor elektrisk installasjon, instrumentering, automasjon, overvåking og kontroll, service og modifikasjoner, drift og vedlikehold på industri, strømforsyning, olje- og gassanlegg på land og offshore.

Leverandør av prosjekter, fagpersonell og ingeniører til on/ offshore og industri innen elektro, automasjon, instrumentering, instrumentrør/rørlegging, fiber, data- og telekommunikasjon, mekanikk og HVAC.

Vårt personell er blant annet montører, formenn, baser, verneombud, ingeniører og sivilingeniører med lang erfaring fra fagområdene.

Vi bistår våre kunder med å finne teknisk kompetanse med omfattende og direkte erfaring fra bransjene. Dette gir en problemfri og kostnadseffektiv tilgang til ressurser.

Tjenester levert av Scandinavian Technical Group:

Studier
Engineering
Produksjon / montering / reparasjoner
Installasjon
Commissioning
Inspeksjon / kontroll og testing

Scandinavian Technical Group arbeider aktivt med HMS og legger meget stor vekt på sikkerheten.

Scandinavian Technical Group AS holder til på besøksadressen Parkveien 64, 0254 Oslo. Scandinavian Technical Group AS driver i bransjene "Offshore" og "Offshoreutstyr". Foretaket har 2 registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Scandinavian Technical Group AS på telefon 406 49 631, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

www.stgas.no

Besøksadresse Parkveien 64, 0254 Oslo
Postadresse Postboks 52, 4001 Stavanger
 
Epost
petra.albinsson@stgas.no
Telefon
(+47) 406 49 631
Mobiltelefon
(+47) 406 49 631

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies