IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Scala Arkitekter AS

Vis i kart
23 29 27 00
post@scala-arkitekter.no www.scala-arkitekter.no

Mer informasjon

SCALA arkitekter har røtter tilbake til det beste innen norsk funksjonalisme etter at Hougen og Solheim og Blakstad og Munthe-Kaas arkitektkontorer ble sammenslått i 1998. Vårt tegningsarkiv inneholder viktige bygninger i Oslo med mange flergangs-byggherrer.

Vårt virkeområde spenner over hele arkitektregisteret med boliger, kontor- og næringsbygg, helsebygg, skoler, kulturbygg og industri. Vi har solid kompetanse på så vel nybygg som rehabilitering og ombygging. Vi har spesialkompetanse på bygningsmessige beskrivelser som vi også utfører for andre arkitekter.

SCALA arkitekter er sentralt godkjent for prosjekter med ubegrenset størrelse både som prosjekterende og kontrollerende.Alle prosjekter tegnes på data, for tiden AutoCAD og Revit 3D.

Vi har som mål å gjennomføre prosjekter til avtalt tid og kostnadsramme og er så langt kjent for punktlighet i denne sammenheng.Vi holder til på ”Kuba” i luftige lokaler ved Akerselva. Vi deler plass med flere arkitektkontorer, vegg i vegg med den nye Arkitekthøyskolen.Nåværende bemanning på kontoret er: 3 arkitekter 1 ingeniør 1 teknisk tegner / administrasjon

Scala Arkitekter AS holder til på besøksadressen Maridalsveien 29, 0175 Oslo. Foretaket ble startet i 1975-12-19 og registrert i brønnøysund-registrene 1989-04-07 og som et Aksjeselskap. Scala Arkitekter AS driver i bransjen "Arkitekter". Foretaket har 7 registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Scala Arkitekter AS på telefon 23 29 27 00, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

www.scala-arkitekter.no

Besøksadresse Maridalsveien 29, 0175 Oslo
Postadresse Maridalsveien 29, 0175 Oslo
 
Epost
post@scala-arkitekter.no
Telefon
(+47) 23 29 27 00
Telefaks
(+47) 23 29 27 01

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies