IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Sarpsborg Allservice AS

Sarpsborg Allservice AS – mange håndverkere samlet på 1 sted

Vis i kart
400 41 391

Åpningstider ( i dag: Ring eller E-post. )

Mandag
Ring eller E-post.
Tirsdag
Ring eller E-post.
Onsdag
Ring eller E-post.
Torsdag
Ring eller E-post.
Fredag
Ring eller E-post.
Lørdag
Stengt
Søndag
Stengt
david@sarpsborgallservice.no www.sarpsborgallservice.no/

Mer informasjon

Om Sarpsborg Allservice AS

Vi er et firma med 15 års erfaring innen bygg og anlegg. Mange av våre oppdrag kommer etter anbudsrunder, men også fordi vi blir anbefalt av fornøyde kunder. En tillitserklæring vi verdsetter veldig høyt, og ønsker å ivareta ved hele tiden å holde fokus på å gjøre ting riktig. Og hele tiden strebe etter å bli enda litt bedre!

Sarpsborg Allservice AS har mange samarbeidspartnere så ingenting er umulig for oss å gjennomføre. Hos oss får du høy faglig kvalitet til en konkurransedyktig pris der vi har kunden i fokus. For oss er god dialog i hele prosessen veldig viktig så du som kunde skal kunne få ting akkurat som du ønsker.

Kontakt oss også dersom du ønsker hjelp fra byggesøknad til ferdigstillelse, eller har spørsmål om hva vi kan være behjelpelig med.

Sarpsborg Allservice AS holder til på besøksadressen Greåkerveien 46 C, 1718 Greåker. Foretaket ble startet i 2012-06-05 og som et Aksjeselskap. Sarpsborg Allservice AS driver i bransjene "Bygg og Anlegg", "Entreprenører" og "Skilt". Foretaket har 18 registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Sarpsborg Allservice AS på telefon 400 41 391, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

www.sarpsborgallservice.no/

Besøksadresse Greåkerveien 46 C, 1718 Greåker
Postadresse Greåkerveien 46 C, 1718 Greåker
 
Epost
david@sarpsborgallservice.no
Telefon
(+47) 400 41 391
Mobiltelefon
(+47) 400 41 391

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies