IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Sannidal Bulldozerdrift AS

Vis i kart
915 67 018
post@bulldozerdrift.com www.bulldozerdrift.com

Mer informasjon

Virksomheten ble etablert i 1955 av Isak og Knut Eikeland. Hovedområder de første årene var utbygging av veier/skogsbilveier. I 1960 ble det inngått avtale med A/S Feltspatkompaniet og firma S. Lunøe om drift av steinbrudd i Kragerø. Engasjementet har vart siden da, men med Elkem og Eramet Norway som oppdragsgivere.

I tillegg kan firmaet ta på seg andre sprengningsoppdrag og tomtearbeider. Nevnte Isak Eikeland er for øvrig bestefar til daglig leder med samme navn.

I Snekkevik Kvartsbrudd leverer vi stein til knuser og driver knuseranlegget. De siste årene har hovedvekten av omsetningen, foruten driften av steinbruddet, vært tilknyttet sprengning. De største kundene er Hauk AS, Steintransport AS, Vadfoss Maskin AS, Entreprenør Knut Waasjø og Kragerø kommune. Eksempler på utførte oppdrag:

  • Grunnarbeid "Munch Brygge" i Kragerø sentrum
  • Sprengning av 200 m VA grøft i Kragerø sentrum
  • Diverse hustomter/garasjetomter for private kunder
  • Delaktig i bygging av Kragerø Golfpark m/hotell og hytter
  • Arealutvidelse ved Kiil-Sandtangen Marina

Firmaet har de siste årene spesialisert seg på fjerning av vanskelig fjell nær bygninger og byggverk, ved hjelp av hydraulisk kileutstyr og sprengning.

De aller fleste oppdrag er i Kragerø og Drangedal Kommune, men bedriften definerer sitt marked som Telemark, Aust-Agder og Vestfold, og ved spesielle oppdrag også utover dette.

Fasiliteter Bedriftens drift er sterkt tilknyttet til Snekkevik Kvartsbrudd. Kontor, lager og verkstedet på Snekkevik Kvartsbrudd blir benyttet. Knut og Isak Eikeland er også å treffe på sine hjemmekontorer.

Kontaktinformasjon

www.bulldozerdrift.com

Besøksadresse Tangen 1, 3766 Sannidal
Postadresse Tangen 1, 3766 Sannidal
 
Epost
post@bulldozerdrift.com
Telefon
(+47) 915 67 018

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies