IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Sandviksbukta Skole

Vis i kart
67 80 85 50
sandviksbukta.skole@baerum.kommune.no www.baerum.kommune.no/sandviksbuktaskole

Mer informasjon

Sandviksbukta skole er en alternativ skole i Bærum. Skoledager og ferier er som på andre skoler, men halvparten av skoletiden blir brukt til praktisk arbeid. Den teoretiske undervisningen er tilpasset den enkelte elevs behov og nivå. Skolen legger stor vekt på et godt læringsmiljø med entusiasme og kvalitet, der fornyelse og refleksjon er stikkord. Positive relasjoner mellom hjem og skole er viktige forutsetninger for at eleven skal finne seg til rette og ha utbytte av undervisningstilbudet ved skolen. Det gjennomføres planmessige elevsamtaler med fokus på fremtidsperspektivet og holdningen til skole og arbeidsliv. Trivsel, trygghet og tillit er nøkkelord ved Sandviksbukta skole.

Eleven skrives ikke ut fra hjemmeskolen, og det legges vekt på å opprettholde den sosiale kontakten ved at eleven inviteres til aktivitetsdager, sommeravslutninger, etc.

Sandviksbukta skole har en målsetning om at eleven skal ta avsluttende eksamen i 10. klasse. Vi har et aktivt og forpliktende samarbeid med PPT, BUP og andre instanser. Hvis ønskelig, vil Sandviksbukta skole forsøke å følge opp eleven ved overgang til videregående skole eller arbeidsliv.

Ønsker du ytterligere informasjon om skolen så ta kontakt med oss.

Sandviksbukta Skole holder til på besøksadressen Sandviksveien 130, 1365 Blommenholm. Foretaket ble startet og registrert i Brønnøysund-registrene i 2000-04-07 og som et Underavd. Sandviksbukta Skole driver i bransjene "Private grunnskoler" og "Spesialundervisning". Foretaket har 13 registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Sandviksbukta Skole på telefon 67 80 85 50, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

www.baerum.kommune.no/sandviksbuktaskole

Besøksadresse Sandviksveien 130, 1365 Blommenholm
Postadresse Sandviksveien 130, 1304 Sandvika
 
Epost
sandviksbukta.skole@baerum.kommune.no
Telefon
(+47) 67 80 85 50
Telefaks
(+47) 67 83 23 45

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies