IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Sandvika Yoga og Naturterapi

Vis i kart
67 54 02 41
tenyhus@online.no www.yogabiopati.com

Mer informasjon

Sandvika Yoga og Naturterapi tilbyr:

Hatha-yoga, spesielt tilrettelagt for kvinner. Kurs for nybegynnere og viderekomne, dynamisk yoga, weekend-kurs i stressmestring, yoga for gravide, yoga for bedrifter og privattimer. Vi har 13 års erfaring med yogaundervisning.

Biopati: naturmedisinsk analyse og behandling Kostholdsveiledning, vitamin- og mineralterapi, urteterapi, immunterapi og detox. Fotsone og øreakupunktur.

Reiki-healing hands Behandlinger med Reiki-healing. For selv-behandling og behandling av andre; weekend-kurs i Reikigradene 1, 2 og 3.

Kurs- og behandlingslokaler Vi holder til i lyse og sjelfulle lokaler på sjøsiden av Sandvika. Her er det mulighet for leie av kursrom for helgekurs.

Sandvika Yoga og Naturterapi holder til på besøksadressen Måneveien 32, 1337 Sandvika. Foretaket ble startet og registrert i Brønnøysund-registrene i 1996-09-05 og som et Enkeltpersonforetak. Sandvika Yoga og Naturterapi driver i bransjene "Alternativ medisin", "Healere", "Kursvirksomhet og kveldsskoler" og "Naturterapeuter". Foretaket har ingen registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Sandvika Yoga og Naturterapi på telefon 67 54 02 41, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

www.yogabiopati.com

Besøksadresse Måneveien 32, 1337 Sandvika
Postadresse Villa Fredheim, Gamle Drammensvei 196, 1365 Blommenholm
 
Epost
tenyhus@online.no
Telefon
(+47) 67 54 02 41
Mobiltelefon
(+47) 907 25 492

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies