IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Sandtorp Thermotransport AS

Vis i kart
400 02 807
post@sandtorp.no www.sandtorp.no

Mer informasjon

Vi legger stor vekt på kvalitet og på og viderutvikle vår bedrift på den måten at det kommer kundene tilgode.

Sandtorp Thermotransport AS er godkjent av Mattilsynet, og vi overholder de til gjeldende regler som finnes.

Når det gjelder temperaturovervåking (logg), så henter vi ut denne via GPRS. Uansett hvor lastebilen befinner seg så kan vi hente ut loggen da kunden ønsker dette. På den måten kan vi ovenfor våre kunder gi de et hurtig svar på hvilke temperaturer varene har holdt, som er på vei til forbruker.

Vi har egen vaskehall hvor det blir utført utvendig og innvendig vask. Der blir det automatisk logget alt av vask, som gjør at vi kan dokumentere det i ettertid.

Du som kunde, skal føle deg trygg på at vi ivaretar den riktige kvaliteten du ønsker deg. Og at du er trygg på at varene er i den tillstand de skal være i, til enhver tid.

Sandtorp Thermotransport AS holder til på besøksadressen Ramstadløkka 4, 1850 Mysen. Foretaket ble startet og registrert i Brønnøysund-registrene i 1997-09-05 og som et Aksjeselskap. Sandtorp Thermotransport AS driver i bransjene "Godstransport", "Transport tjenester" og "Øvrige transporttjenester". Foretaket har 29 registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Sandtorp Thermotransport AS på telefon 400 02 807, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

www.sandtorp.no

Besøksadresse Ramstadløkka 4, 1850 Mysen
Postadresse Ramstadløkka 4, 1850 Mysen
 
Epost
post@sandtorp.no
Telefon
(+47) 400 02 807
Telefaks
(+47) 69 89 21 01

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies