IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Sandhåland Camping og Hytteutleie

Vis i kart
52 84 32 34
info@sandhaaland.no www.sandhaaland.no

Mer informasjon

Velkommen til Sandhåland Camping og Hytteutleie

Vi kan tilby et fredelig og idyllisk sted med åpent panoramautsikt over havet hvor du kan både se og føle naturens krefter. Her finnes ingen forurensning, bare frisk havluft!

Ca. 300m gange fra plassen ligger det en nydelig sandstrand, hvor vannet er klart og sanden blendene hvit. Sandstrendene på Vest-Karmøy er kjent for sin rike flora som finnes på baksiden av sanddynene.

Liker du å vandre? Vi kan tilby turgåing på oppmerkede stier fra vidstrakte lyngheier og skogsområder. Dette er et kulturlandskap med lange røtter tilbake i tid. En sykkeltur er også tilrettelagt med sykkelstier rundt om på øya.

Skudeneshavn er vestlandets best bevarte småby 6 km. fra oss. Trebebyggelsen er fra 1800-tallet, og byen har et sjarmerende miljø med små hvite hus og smale gater. Her finner du blant annet gallerier, kafeer, museum og golfbane. Båtfestivalen er et høydepunkt som arrangeres i juli måned.

Haugesund er vår nærmeste storby, 3 mil fra oss. Her finner du flere kjøpesentre, og det er her jazz og filmfestivalene arrangeres i august måned.

Stavanger er Norges oljehovedstad og landets fjerde største by og kan besøkes ved å benytte bilferjen eller hurtiggående passasjerbåt.

Velkommen til Sandhåland Camping!

Kontaktinformasjon

www.sandhaaland.no

Besøksadresse Sandhålandsv 36, 4272 Sandve
Postadresse Sandhålandvegen 36, 4272 Sandve
 
Epost
info@sandhaaland.no
Telefon
(+47) 52 84 32 34

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies