IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Sander Van Zwieten Kjøttproduksjon

Vis i kart
70 27 81 10
info@vanzwieten.no www.vanzwieten.no

Mer informasjon

Velkommen til Sander van Zwieten Snekker og Murerfirma

Sander Van Zwieten Snekker og Murerfirma starta opp etter at Sander Van Zwieten med familie flytta frå Nederland til Norge november 2003. Familien har kjøpt seg hus og busett seg på Ekre i Stordal, omlag 6 mil øst for Ålesund.

Sander van Zwieten dreiv eige snekker- og murerfirma i Nederland, med 4 tilsette. Bedrifta i Nederland dreiv med det samme som Sander van Zwieten Snekker og Murerfirma no tilbyr her i Norge; bygg-, betong- og snekkerarbeid.

I Nederland tilvirka bedrifta i 4-5 år også mobile hytter, noko som er mykje brukt i Nederland. Hyttene vert sett opp midlertidig på standardiserte rammer og flytta ved behov til nye plassar.

I tillegg til snekring, muring, flislegging og betongarbeid tilbyr vi villmarkspanel som vi sjølve sagar til. Ta kontakt!

Sander van Zwieten Snekker og Murerfirma vert drive av Sander van Zwieten, og vi samarbeider med andre fagfolk ved behov.

Sander Van Zwieten Kjøttproduksjon holder til på besøksadressen Støle, 6250 Stordal. Foretaket ble startet og registrert i Brønnøysund-registrene i 2003-11-19 og som et Enkeltpersonforetak. Sander Van Zwieten Kjøttproduksjon driver i bransjen "Snekkere". Foretaket har ingen registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Sander Van Zwieten Kjøttproduksjon på telefon 70 27 81 10, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

www.vanzwieten.no

Besøksadresse Støle, 6250 Stordal
Postadresse Ekre, 6250 Stordal
 
Epost
info@vanzwieten.no
Telefon
(+47) 70 27 81 10
Mobiltelefon
(+47) 480 61 825
Telefaks
(+47) 70 27 08 76

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies