IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Sande Hus og Hytter AS

Vis i kart
72 40 24 03
post@sande-hytter.no www.sande-hytter.no

Mer informasjon

Mange av våre kunder ønsker nøkkelferdige løsninger.

Men noen velger å legge inn noe egeninnsats i byggingen. Hva som er beste løsning avgjøres sammen med kunden. Vi tilpasser oss dine ønsker og behov.

Du får bistand fra vår tegner.

Gratis befaring på tomt.

Råd og veiledning bygd på 50 års erfaring.

Om du ikke finner en hytte som du liker i våre kataloger, kan vi i samarbeid tegne en hytte som faller i din smak. Vi kan lage tegninger etter dine skisser, eller gjøre tilpasninger på standardmodellene slik at de tilfredsstiller dine behov.

Tegnearbeidet foregår på vårt nye og modulbaserte tegneprogram. Tegningen kan vi presentere i perspektiv “plassert” akkurat på din tomt. Vårt mål er naturligvis at du skal få raskt svar på din henvendelse.

Sande Hus og Hytter AS holder til på besøksadressen Postmyrveien 15, 7391 Rennebu. Foretaket ble startet i 1979-07-11 og registrert i brønnøysund-registrene 1990-04-03 og som et Aksjeselskap. Foretaket har ingen registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Sande Hus og Hytter AS på telefon 72 40 24 03, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

www.sande-hytter.no

Besøksadresse Postmyrveien 15, 7391 Rennebu
Postadresse Postmyrveien 15, 7391 Rennebu
 
Epost
post@sande-hytter.no
Telefon
(+47) 72 40 24 03

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies