IO.NO

Fullversjon Nytt søk
Salten Havbrukspark AS

For fremtidens havbruksnæring

Vis i kart
975 95 016
gunnar@havbruksparken.no www.havbruksparken.no

Mer informasjon

Salten havbrukspark er en næringspark, etablert med bakgrunn i den store havbruksnæringen vi har rundt oss, både i Saltenregionen og i Nordland.

Som utviklingsaktør for havbruksnæringen tilbyr vi lokaler og mulighet for deltakelse på utbygging av tilrettelagte bygg for næringsaktører som vil etablere seg i Sundsfjorden. Tanken bak Salten havbrukspark er å samle aktører innenfor havbruksnnæringen i en næringsklynge. Ved å samlokalisere bedrifter og aktiviteter mener vi at det ligger store muligheter for å bedriftene å utnytte et sitt potensial, langt utover det som er mulig på egen hånd.

Salten Havbrukspark ble etablert i 2012. Bak etableringen står aktører som ønsker å støtte opp om næringsutvikling innen havbrukssektoren. Bakgrunnen for etableringen i Sundsfjord er nærheten til et større kraftverk, med rikellig tilgang på strøm og vann. Starten på utviklingen av havbruksnæringen i Sundsfjord var etableringen av Sundsfjord Smolt AS, som startet opp sin produksjon på anlegget i Sundsfjord i 2009. Med en produksjonskapasitet på rundt 10 millioner smolt per år er det et av de største settefiskanleggene i verden. Vi har nå også fått konsesjon på produksjon av makroalger. I løpet av 2016 venter vi at en av våre samarebidspartnere skal etablere seg i Salten Havbrukspark med produksjon av mikroalger som ingrediens i fôrproduksjon for oppdrettsnæringen.

Kontaktinformasjon

www.havbruksparken.no

Besøksadresse Sundsfjord, 8120 Nygårdsjøen
Postadresse Sjøfossen Næringsutvikling, 8140 Inndyr
 
Epost
gunnar@havbruksparken.no
Telefon
(+47) 975 95 016
Mobiltelefon
(+47) 975 95 016

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies