IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Saltdal Sykehjem

Vis i kart
75 68 20 00
saltdal.sykehjem@saltdal.kommune.no www.saltdal.kommune.no

Mer informasjon

Velkommen til Saltdal Sykehjem!Formålet med tjenesten er å være et bo - og behandlingstilbud til personer i kommunen som har døgnkontinuerlig behov for pleie/tilsyn/behandling.

Det vi kan tilby: Behandling, pleie og omsorg. Legetilsyn 1- 2 ganger i uken. Måltider. Medisiner og medisinsk forbruksmateriell. Dagaktivisering på hverdager. Fysioterapi/ergoterapi ved behov. Hår- og fotpleie. Tilbudet betales av den enkelte beboer. Tannpleie. Hva kan du forvente av ossPasient og pårørende blir møtt med respekt Personalet har taushetsplikt Pleien er tilpasset den enkeltes behov. Vi tilpasser hjelp og legger til rette ved måltider. Vi motiverer til selvhjelp. Vi legger til rette for en verdig livsavslutning 

Ta kontakt eller besøk våre hjemmesider for mer informasjon:

Saltdal Sykehjem holder til på besøksadressen Furuvegen 29, 8250 Rognan. Foretaket ble startet og registrert i Brønnøysund-registrene i 1995-08-10 og som et Underavd. Saltdal Sykehjem driver i bransjene "Alders- & sykehjem", "Somatiske spesialinstitusjoner" og "Sykehjem". Foretaket har 109 registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Saltdal Sykehjem på telefon 75 68 20 00, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

www.saltdal.kommune.no

Besøksadresse Furuvegen 29, 8250 Rognan
Postadresse Furuvegen 29, 8250 Rognan
 
Epost
saltdal.sykehjem@saltdal.kommune.no
Telefon
(+47) 75 68 20 00

Last ned visittkort
Del av Saltdal Kommune
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies