IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Salem Misjonsforsamling Bergen

Vis i kart
55 90 48 00
salembergen@nlm.no www.salem.no

Mer informasjon

                                    Om oss

Salem Misjonsforsamling Bergen er en kristen forsamling som ligger midt i Bergen sentrum. Forsamlingen er knyttet til Norsk Luthersk Misjonssamband (NLM). Vår visjon er å «Vinne, bevare, utruste og sende – til Guds ære.» Vi ønsker å være en forsamling drevet av de nådegavene Gud gir oss, dette gir et mangfold og samhold som gjør at alle mennesker er hjertelig velkomne inn i vår forsamling.

Vi jobber for at Salem skal være et varmt fellesskap der vi sammen vokser inn i troen og inn i fellesskapet gjennom å forkynne Guds ord, tjene hverandre og ære Gud med livene våre!

Salem Misjonsforsamling Bergen holder til på besøksadressen Sigurds gate 6, 5015 Bergen. Foretaket ble startet og registrert i Brønnøysund-registrene i 1995-02-23 og som et Underavd. Salem Misjonsforsamling Bergen driver i bransjen "Religiøse organisasjoner". Foretaket har ingen registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Salem Misjonsforsamling Bergen på telefon 55 90 48 00, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

www.salem.no

Besøksadresse Sigurds gate 6, 5015 Bergen
Postadresse Sigurds gate 6, 5015 Bergen
 
Epost
salembergen@nlm.no
Telefon
(+47) 55 90 48 00
Telefaks
(+47) 55 90 48 10

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies