IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Sakrisøy Rorbuer AS

Vis i kart
76 09 21 43
post@reinerorbuer.no www.reinerorbuer.no

Mer informasjon

Reine Rorbuer, som ligger på Reine i Lofoten, er et høykvalitets og ekte rorbuanlegg som finner sted midt i et friskt og levende fiskevær som er omringet av fantastisk og majestetisk natur.

Vi har for tiden 22 rorbuer som er helt nyrestaurerte og en blanding mellom tradisjonel stil og moderne komfort. (Trådløst internett tilgjengelig) Våre rorbuer har også eget kjøkken som er fullt utstyrt slik at du kan fiske en ekte "Lofot-Torsk" som du på helt egen hånd kan tilberede akkurat slik du vil ha den.

Hos Reine Rorbuer i Lofoten vil du oppleve fantastiske opplevelser i et naturfylt område som passer perfekt mellom møter,konferanser og arrangementer. Vi har også egen restaurant og bar der vi serverer vi blant annet ekte fersk Lofot-fisk som er tilberedet på tradisjonelt vis.

Ønsker du overnatting kan du bestille online her.

Utenom overnatting har Reine Rorbuer også aktiviteter som fisketurer, kajakk, sjørafting, båtutleie samt museum og kulturelle opplevelser i Lofoten.

Overnatting hos Reine Rorbuer i Lofoten er en opplevelse du vil lengte etter å gjenta fordi det er så mye mer en bare en overnatting. Reine Rorbuer er også en del av De Historiske Hotell.

For å finne ut mer om Lofoten kan du også lese mer om det her.

For å få en oversikt over hva transportmiddel som kan egne seg best til reisen opp til Reine I Lofoten kan du se her(Trykk på Reisen til Reine i Lofoten linken på menyen)

Hos Reine Rorbuer i Lofoten tilbyr vi:

  • Overnatting
  • Fjellturer
  • Båtutleie og Sykkelutleie
  • Gallerier, museer og kulturarrangement
  • Fisketurer, kajakk, deep-sea rafting og fjordcruise
  • Restaurant og bar

Reine Rorbuer i Lofoten er også medlem av De Historiske Hotell.

Sakrisøy Rorbuer AS holder til på besøksadressen Sakrisøy, 8390 Reine. Foretaket ble startet i 1992-05-12 og registrert i brønnøysund-registrene 1992-06-09 og som et Aksjeselskap. Sakrisøy Rorbuer AS driver i bransjene "Hytteutleie" og "Øvrig overnatting". Foretaket har 1 registrert ansatt.

Du kan ta kontakt med Sakrisøy Rorbuer AS på telefon 76 09 21 43, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

www.reinerorbuer.no

Besøksadresse Sakrisøy, 8390 Reine
Postadresse Sakrisøy, 8390 Reine
 
Epost
post@reinerorbuer.no
Telefon
(+47) 76 09 21 43

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies