IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Safe Deck Norge AS

SAFE DECK NORGE AS

Vis i kart
21 97 10 10
post@safedeck.net www.safedeck.net

Mer informasjon

SAFE DECK NORGE AS

er en ledende leverandør av ulykkesforebyggende løsninger og tjenester. Vår misjon er å bidra aktivt til trygging av sikkerheten der ulykker kan skje og liv gå tapt.

Med bakgrunn i den høye frekvensen av branner den siste tiden, er det viktig å rette høy fokus mot tiltak for å berge liv og helse. Når sekundene teller bør en helhetlig og forskriftsmessig merking av rømningsveier være påtenkt på forhånd.

Safe Deck tilbyr gjennomtenkte og sammenhengende skiltplanløsninger som lyser opp hele fluktruten ut, uavhengig av om strømmen er gått og lokalet er røykfylt. Dette kalles etterlysende skilting og- ledelinje.

På bildene til høyre ser man tydelig en gjennomført markering der bruk av etterlysende skilt og ledelinje viser vei for en effektiv evakuering - og samtidig gjør det betydelig enklere for brannvesenet raskt å finne frem i bygget.


Safe Deck er i tillegg førende innen andre produktgrupper av forebyggende art eller hvor lov og forskrifter stiller klare krav og betingelser:

-Sklisikring av offentlige plasser, skip og offshore.
-Oppmerking av P-plasser, skoler, lekeplasser m.m. -Betongbehandling -Sperremateriell -Ramper for handicappede -Diverse HMS og “vaktmester” produkter

Kontaktinformasjon

www.safedeck.net

Besøksadresse Konows gate 5, 0192 Oslo
Postadresse Konows gate 5, 0192 Oslo
 
Epost
post@safedeck.net
Telefon
(+47) 21 97 10 10
Mobiltelefon
(+47) 466 64 190
Telefaks
(+47) 22 65 54 41

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies