IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Sætren Installasjon AS

Vis i kart
57 85 36 00
fellespost@saetren.no www.saetren.no

Mer informasjon

Elektriker - el installasjon - termografering - internkontroll - stillasutleie - automasjon - alarmanlegg - Måløy - Bremanger.

Installasjon er et samlebegrep på alt vi gjør; et begrep som innebærer å installere, reparere og vedlikeholde elektriske anlegg og utstyr i bolighus, i industribedrifter, på skip osv.

Installasjonsvirksomheten omfatter sterkstrøm, automasjon, tele og data-installasjoner.

Utenom hovedkontoret i Måløy finner du oss på 3 montørbaser ute i distriktet; Rugsund, Åheim og på AS Båtbygg.

Vi har erkjent at våre utearbeidende montører er vårt viktigste salgsapparat; derfor har Sætren Installasjon AS en aktiv personal-politikk – der den enkelte ansatte står i fokus. Oppdaterte, serviceinnstilte og kunnskapsrike montører er således alfa og omega for at du skal få den hjelpen du trenger, når du trenger den.

Sætren Installasjon AS holder til på besøksadressen Gate 1, 6700 Måløy. Foretaket ble startet i 1984-12-12 og registrert i brønnøysund-registrene 1990-09-11 og som et Aksjeselskap. Sætren Installasjon AS driver i bransjene "Alarm, lås og sikkerhet", "Antenneinstallasjon", "Brannisolering", "Byggevarer - Produksjon", "Datainstallasjon", "Elektrikere", "Elektroentreprenører", "Heiser" og "Husholdningsmaskiner - Produksjon". Foretaket har 28 registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Sætren Installasjon AS på telefon 57 85 36 00, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

www.saetren.no

Besøksadresse Gate 1, 6700 Måløy
Postadresse Postboks 253, 6701 Måløy
 
Epost
fellespost@saetren.no
Telefon
(+47) 57 85 36 00
Telefaks
(+47) 57 85 36 01

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies