IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Ryfylke Bakeri og Konditori AS

Vis i kart
51 74 72 87
gunvor@ryfylkebakeri.no www.ryfylkebakeri.no

Mer informasjon

Velkommen til Ryfylke Bakeri og Konditori

Ryfylke bakeri er et håndverksbakeri med fokus på høy kvalitet som har beliggenhet i Ryfylkebyen Jørpeland i Strand Kommune. Vi produserer brød og kaker, og har også en cateringavdeling som lager koldtbord, smørbrød, middag og ellers hva du måtte ønske.

Alt vårt bakverk er uten tilsetningsstoffer og er laget for hånd etter gamle tradisjoner, og stekt i en gammel steinovn. Det er grunnen til den gode smaken og den lange holdbarheten. Våre kunder forteller oss ofte at vi har verdens beste brød!

Våre kaker er vi stolte av! Konditorene har høy faglig kompetanse, og de tryller frem de lekreste kaker etter kundens spesielle ønske.

Ryfylke Bakeri og Konditori AS holder til på besøksadressen Nedre Barkvedvegen 54, 4100 Jørpeland. Foretaket ble startet i 2002-09-01 og registrert i brønnøysund-registrene 2002-09-25 og som et Aksjeselskap. Ryfylke Bakeri og Konditori AS driver i bransjene "Bakerier og konditorier" og "Kafeteriaer". Foretaket har 21 registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Ryfylke Bakeri og Konditori AS på telefon 51 74 72 87, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

www.ryfylkebakeri.no

Besøksadresse Nedre Barkvedvegen 54, 4100 Jørpeland
Postadresse Nedre Barkvedvegen 54, 4100 Jørpeland
 
Epost
gunvor@ryfylkebakeri.no
Telefon
(+47) 51 74 72 87

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies