IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Ruud Bygg & Eiendom AS

Vis i kart
920 31 107
post@ruud-bygg.no www.ruud-bygg.no

Mer informasjon

Vi er en gruppe tømrere som har slått oss sammen til Ruud Bygg & Eiendom AS (2007). Visjonen er å bygge praktisk og romslig for familien, med egne tegninger som grunnlag. Vi investerer og utvikler tomter selv, bygger på bestilling/prospekt eller tar ombyggings- og tilbyggsoppdrag.

Ruud Bygg & Eiendom består av 6 personer med bred kompetanse og erfaring innenfor prosjektering, tegning, søkerrolle i byggesaker og tømrerfaget generelt. Den enkelte er ”godkjent for ansvar” innenfor sitt fagområde. I spesialprosjekter innhentes kompetanse utenfra.

Ruud Bygg & Eiendom har sterk lokal forankring og i stor grad benyttes lokale leverandører. Vi er alle fra Nannestad og våre prosjekter er knyttet til Øvre Romerike. Vi bistår gjerne med utvikling av boligprosjekter på forespørsel.

Ta kontakt om du har noen spørsmål eller ønsker et tilbud på ditt kommende boligprosjekt.

Ruud Bygg & Eiendom AS holder til på besøksadressen Engervegen 24, 2030 Nannestad. Foretaket ble startet i 2007-10-11 og registrert i brønnøysund-registrene 2007-11-28 og som et Aksjeselskap. Ruud Bygg & Eiendom AS driver i bransjene "Bygg og Anlegg", "Eiendom - Utleie" og "Eiendom og Bolig". Foretaket har ingen registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Ruud Bygg & Eiendom AS på telefon 920 31 107, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

www.ruud-bygg.no

Besøksadresse Engervegen 24, 2030 Nannestad
Postadresse Engervegen 24, 2030 Nannestad
 
Epost
post@ruud-bygg.no
Telefon
(+47) 920 31 107

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies