IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Rustfri Tynnplate Industri A/S

Vis i kart
33 37 66 33
aa.gran@online.no www.rtirustfritt.no

Mer informasjon

Velkommen til RTI!

Vår forretningsidé er utvikling, tilvirkning og markedsføring av produkter laget i hovedsak av rustfritt og syrefast stål.

Selv om vår organisasjon er ung, har vi en solid faglig bakrunn og lang erfaring i arbeidet med rustfrie materialer til en lang rekke formål.

Vi mener at rustfritt og syrefast stål er fremtidens matriale. Spesielt til utstyr som skal benyttes på områder med strenge krav til hygiene, eller i tøffe omgivelser der det er fare for korrosjon.

I dag føler vi oss godt rustet til å møte de utfordringer som måtte komme fra et interessant og krevende marked.

Våre kunder skal ha vår garanti for høy kvalitet, til riktig pris og levering til avtalt tid.

Rustfri Tynnplate Industri A/S holder til på besøksadressen Barkåker Næringsområde Wirgenes vei 3, 3157 Barkåker. Foretaket ble startet i 1992-01-02 og registrert i brønnøysund-registrene 1992-02-12 og som et Aksjeselskap. Rustfri Tynnplate Industri A/S driver i bransjene "Båter - Produksjon", "Båter - Produksjon", "Båtverksteder", "Fritidsbåter - Produksjon", "Medisinske laboratorier" og "Metallkonstruksjoner og deler - Produksjon". Foretaket har 4 registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Rustfri Tynnplate Industri A/S på telefon 33 37 66 33, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

www.rtirustfritt.no

Besøksadresse Barkåker Næringsområde Wirgenes vei 3, 3157 Barkåker
Postadresse Wirgenes vei 3, 3157 Barkåker
 
Epost
aa.gran@online.no
Telefon
(+47) 33 37 66 33
Telefaks
(+47) 33 37 66 39

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies