IO.NO

Fullversjon Nytt søk
Rsr Eiendom AS

"Vårt mål er å gjøre ditt opphold til noe du husker lenge."

Vis i kart
63 85 39 90

Åpningstider ( i dag: 27-7 )

Mandag
27-7
Tirsdag
27-7
Onsdag
27-7
Torsdag
27-7
Fredag
27-7
Lørdag
27-7
Søndag
27-7
post@romskogspa.no http://www.romskogspa.no/

Mer informasjon

Hotellet har en fantastisk beliggenhet - pratisk talt i vannet Vortungen på Rømskog. Beliggenheten er unik på mange måter; kun 1t 20min fra Oslo, men dog i stille ødemark. Vannet Vortungen med sin ca. 7 mil strandlinje, gir en helt spesiell innenlands “kystopplevelse” med dertil ro i “sjelen”.

Omgivelsene innbyr til pur avslapning, eller et aktivt opphold der naturen kan benyttes. Du velger selv. Både til lands og til vanns. Sentralt i hotellet er en flott salong med peis og tilhørende koselig bar med alle rettigheter. Alle måltider nytes i restauranten som har panoramautsikt ut over sjøen. Magisk!

Opplevelser

Hotellet tilbyr deg som gjest et meget flott og tiltalene spaanlegg - med alle faseliteter for din bekvemmelighet.

Med saltvannsbasseng, kaldkulp, steambadstu, tradisjonell sauna, utendørs varm bad for å nevne noe. Les mer på våre spasider.

I tillegg tilbyr vi sammen med våre samarbeidspartnere opplevelser (events) særlig tilrettelagt for bedriftsmarkedet. Hotellets størrelse gjør at bedriften/gruppen kan få den ultimate opplevelse ved å booke hele hotellet for seg selv. Vi påstår selv at vi da kan tilby “Norges råeste storhytte”. Et konferanseopphold på eget hotell - kun for dere - med full betjening, vil gi en ramme for samlingen som er ganske unik. Middag hvor våre kokker kun er på plass for dere, der et livlig måltid ikke forstyrrer andre. Bedre blir det ikke.

Rommene Hotellet har 39 dobbeltrom, (Hvorav 2 er handicaprom) 1 minisuite, 2 juniorsuiter og 2 seniorsuiter, der nesten alle rom har utsikt mot sjøen. Rommene har smakfull innredning, store vinduer til å åpne, flatskjerm-TV, flotte og godt utstyrte bad - alt med tanke på et opphold du skal huske lenge.

“Vårt mål er å gjøre ditt opphold til noe du husker lenge.”

Kart refferanse 59.732731,11.743566 (Rv21 270, 1950 Rømskog, Norge)

Kontaktinformasjon

http://www.romskogspa.no/

Besøksadresse Finstadhagen Næringspark, 1930 Aurskog
Postadresse Vortungen, 1950 Rømskog
 
Epost
post@romskogspa.no
Telefon
(+47) 63 85 39 90
Telefaks
(+47) 63 85 03 78

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies