IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Roy William Andresen Dødsbo

I dagens hektiske samfunn med høye krav og mye stress, kan det være en utfordring å ha et sunt og variert kosthold som tilfredsstiller alle behovene kroppen din har.

Vis i kart
51 75 20 26

Åpningstider ( i dag: Døgnåpent )

Mandag
Døgnåpent
Tirsdag
Døgnåpent
Onsdag
Døgnåpent
Torsdag
Døgnåpent
Fredag
Døgnåpent
Lørdag
Døgnåpent
Søndag
Døgnåpent
roandre3@online.no www.roy.myherbashop.no

Mer informasjon

Jeg har lagt ut litt informasjon til deg under menyene Resultater og Forretningsmulighet , hvor du kan lese mer om hva vi har å tilby og du kan se produktene under Shop.

Du kan bestille direkte her i butikken, men vi hører gjerne fra deg. Vi yter personlig service, hjelper deg til å finne de rette produktene og å skreddersy et program for nettopp deg dersom du trenger hjelp. Dette er viktig når det gjelder kosthold, da vi alle er forskjellige med individuelle behov og ønsker om resultat fra produktene.

Dersom du ønsker det kan vi legge opp et program for deg.

Om du ønsker å kontakte meg finner du min kontaktinfo under linken kontakt nederst på siden. Du kan ringe eller sende email eller du kan klikke på Registrer oppe til høyre, fylle ut skjemaet der og jeg vil ta kontakt med deg så snart som mulig.

Herbalife kan tilby alt - fra skreddersydde løsninger for å hjelpe deg med å oppnå et solid og optimalt kosthold til å imøtekomme spesielle kostholdsbehov med målrettede kosttilskudd. Våre produkter er basert på vitenskaplig forskning ledet av noen av de mest anerkjente institusjonene innen ernæringsvitenskap. Som selvstendig Herbalifedistributør er det min oppgave å gi deg veiledning og personlig støtte for å hjelpe deg til å oppnå dine vektkontrollmål.

Veien til optimal ernæring. Første trinn mot optimalt velvære er å nå vektkontrollmålene du har satt deg. Herbalife, som har mer enn 24 års erfaring i å hjelpe andre med å kontrollere vekten og oppnå forbedret velvære, kan hjelpe deg med å finne veien, og hjelpe deg med å bli kvitt vekten for godt!

I dagens hektiske samfunn med høye krav og mye stress, kan det være en utfordring å ha et sunt og variert kosthold som tilfredsstiller alle behovene kroppen din har. Uansett om du ønsker å forbedre fasongen din, føle deg kvikkere eller oppnå et mer ungdommelig utseende, så kan vi med Herbalifes produkter hjelpe deg med å nå dine mål og litt til.

ShapeWorksTM er blandt det beste Herbalife har å tilby. Du får en gjennomtenkt tilnærming til vektkontroll, som inkluderer herlige shakes og kosttilskudd. ShapeWorksTM er starten på et godt kosthold, og gir oss et utgangspunkt for å skreddersy ditt system.

Vi utfører en behovsanalyse for hver enkelt og legger så opp en personlig plan, og setter sammen programmet ditt med produkter for å oppnå dine mål på en fornuftig og sikker måte. Vi følger opp hver enkelt personlig, og det er dine ønsker og målsetninger som er i fokus.

Roy William Andresen Dødsbo holder til på besøksadressen Solo Fister, 4139 Fister. Foretaket ble startet og registrert i Brønnøysund-registrene i 2005-10-04 og som et Enkeltpersonforetak. Roy William Andresen Dødsbo driver i bransjene "Diett og ernæring" og "Hudpleie". Foretaket har ingen registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Roy William Andresen Dødsbo på telefon 51 75 20 26, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

www.roy.myherbashop.no

Besøksadresse Solo Fister, 4139 Fister
Postadresse Solo Fister, 4139 Fister
 
Epost
roandre3@online.no
Telefon
(+47) 51 75 20 26
Mobiltelefon
(+47) 901 20 613

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies