IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Røst Bryggehotell AS

Røst Bryggehotell er et moderne hotell som ligger helt ute på bryggekanten med et flott utsyn mot havet og de ruvende fuglefjellene.

76 05 08 00
bojohans@online.no www.rostbryggehotell.no

Mer informasjon

Røst Bryggehotell ligger vakkert til helt ute på bryggekanten i Kårøysundet med hav og fjell som nærmeste naboer.

Hotellet var nytt i år 2000, og har 16 trivilige dobbeltrom med god plass for en ekstra seng. Vi har også 2 rorbuer av enkel standard samt 4 “anekser” med selvhushold, disse med hotellstandard. Gratis trådløst internett.

Konferanserommet har alt nødvendig audiovisuelt utstyr, med plass for inntil 40 personer.

Restauranten har plass for ca 60 personer og har et koselig maritimt miljø. På Røst Bryggehotell bruker vi mye tid på å lage god norsk hjemmelaget mat, hvor ferske råvarer fra havet er hovedingrediensene i våre utsøkte fiskeretter, og andre kvalitetsråvarer fra våre levrandører som sikrer en vellykket matopplevelse.

Hotellet har alle rettigheter.

Røst Bryggehotell AS holder til på besøksadressen 8064 Røst. Foretaket ble startet i 2000-01-05 og registrert i brønnøysund-registrene 2000-01-31 og som et Aksjeselskap. Røst Bryggehotell AS driver i bransjene "Hoteller" og "Pensjonater og moteller". Foretaket har 5 registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Røst Bryggehotell AS på telefon 76 05 08 00, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

www.rostbryggehotell.no

Postadresse Postboks 64, 8064 Røst
 
Epost
bojohans@online.no
Telefon
(+47) 76 05 08 00

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies