IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Rosita Blomster

Velkommen inn i vår verden av praktfulle, vakre roser! Her kan du kjøpe gaven til den spesielle anledningen, eller hvorfor ikke en vakker bukett til deg selv! Nå kan du bestille våre berømte roser her på internett. Vi leverer på døren i Oslo og Bærum!

Vis i kart
954 61 049
post@rosita.no www.rosita.no/cart/

Mer informasjon

Rosita Blomster er stolte av å levere friske roser fra eksklusive rosegårder i Colombia. Vi vil gjerne gi deg som kunde anledning til å dele gleden over disse vakre rosene.

Vi importerer friske, langstilkede roser fra store og små gårder rundt Colombias hovedstad, Bogota. Disse områdene ligger omkring 2700 meter over havet og har et ideelt klima som gir de beste forutsetninger for vekst. Resultatet er store, vakre, holdbare, langstilkede roser.

La deg inspirere til å besøke vår butikk i Oslo eller bestill via vår nettbutikk! Uansett kan vi love at du vil bli overrasket over våre vakre roser. Og da er det plutselig enkelt å finne en gave som blir husket!

Vi leverer en rekke forskjellige typer roser, og andre blomster, i mange vakre farger. Besøk vår nettbutikk eller butikken for en oversikt over sortimentet og for å sette sammen din egen, vakre bukett

Kontaktinformasjon

www.rosita.no/cart/

Besøksadresse Lilleakerveien 16, 0283 Oslo
Postadresse Lilleakerveien 16, 0283 Oslo
 
Epost
post@rosita.no
Telefon
(+47) 954 61 049
Mobiltelefon
(+47) 954 61 049

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies