IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Rørsystemer AS

Vis i kart
61 29 52 40
post@rorsystemer.no www.rorsystemer.no

Mer informasjon

Hvem er vi… Vi representerer det ypperste innen preisolerte rør og deler. Stort produkt- og dimensjonsspekter sammen med kontinuerlig produktutvikling gjør oss konkurransedyktige på pris, kvalitet og leveringstid.

Fra Uponor forhandler vi kveilproduktet Permaflex, som omfatter isolerte vannrør med varmekabel og isolerte rør til varmepumpeanlegg. Vi lager fører også kollektorslanger med komplett delspekter til energi- og drikkevannsbrønner.

Hva gjør vi… Fra egen produksjon har vi Permatube preisolerte rør og deler. Permatube leveres i rette lengder med PUR-isolasjon og sort eller hvit yttermantel. Bruksområdet spenner fra isolerte avløpsrør til isolerte rør for industri, VVS, VA og fjernvarme.

Ved vårt plastverksted har vi en utstrakt produksjon av spesialkomponenter til VA og Industri

Miljøvennlige løsninger… Vi har spesiallisert oss på løsninger for å føre frem utvendige vann og avløpsrør til både nye og eksisterende hus og hytter uten å lage store sår og inngrep i naturen. En kombinasjon bestående av isolerte fleksible rør med varmekabel og en unik kvernpumpeteknikk for avløpet gjør det mulig å legge inn vann og avløpsrør der det er minst skjemmende og ødeleggende for for natur og terreng. Spør oss om våre miljøvennlige løsninger og "grunne gørfter" prinsippet.

Kontaktinformasjon

www.rorsystemer.no

Besøksadresse Liavegen 65, 2647 Sør-Fron
Postadresse Liavegen 65, 2647 Sør-Fron
 
Epost
post@rorsystemer.no
Telefon
(+47) 61 29 52 40
Telefaks
(+47) 61 29 52 41

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies