IO.NO

Fullversjon Nytt søk
Rørlegen

Alt vi putter i munnen eller puster inn påvirker kroppen på cellenivå. I kroppen og hodet. Vi vet at sauen og reinsdyra sliter. Vi er på toppen av næringskjeden. Vi sliter også! -Noen må ta ut søpla! Kroppen klarer det ikke selv.

Vis i kart
932 92 113

Åpningstider ( i dag: 09:00 - 15:00 )

Mandag
09:00 - 15:00
Tirsdag
09:00 - 15:00
Onsdag
09:00 - 15:00
Torsdag
09:00 - 15:00
Fredag
09:00 - 15:00
Lørdag
Stengt
Søndag
Stengt
svein.opsahl@bluezone.no www.bluefront.no

Mer informasjon

Bluefront, Recovery profile

Tidens utfordringer i 2004 resulterte i at bl.a. Rørlegen kom til verden. Rørlegen og detox-spa ble de første helsekonseptene til Bluefront. I 2005 skaffet rørlegen de første detoxmaskinene fra Kina. Rørlegen er et konsept for folks velvære og allmenn helse.

Kjøpe vann i butikken. Informasjonen vår går på at en del valg i livet er viktige for vår egen helse. Rent vann f.eks. Rent inneklima. Vi spiser rundt 1 kg mat i døgnet, puster ca 15 kg luft og skal ha i oss ca 2 liter væske. Vi får i oss alt det Isbjørnene på sydpolen får i seg pluss alt det andre. I dag får vi fri radikaler på bussen sies det på radien. Dette påvirker oss på cellenivå.

NAV er jo som de fleste nå er blitt kjent med, på mange måter ikke bra nok, så prøv og hold deg frisk. Vi i Bluefront tenker på alles fremtidige helse. Vi maner til -Opp med guarden! er norges eneste Anti virus program for folk.

Rørlegen brøytet vei for Ion detox maskiner i 2005. rorlegen.no er et konsept fra Bluefront. Bluefront så lyset i 2003.

Kommer man på sykehus i dag er det som kjent mange flere farer som lurer, f.eks de standard mikrobene som vi vanligvis tåler. Vi kan i dag levere detox maskiner som kan gjøre immunforsvaret ditt bedre slik at du tåler en tur innom bl.a. sykehuset bedre. Og for sykehusenes del kan vi nevne ozone maskiner og O3 vannbehandlere som lager ozone vann, som kan desinfesere drepe bakterier og ødelegge DNA og RNA i mikrober som man ellers måtte bruke kjemiske midler eller koke for drepe før. For å nevne noe vi alle er kjent med at eksisterer. Det vi sliter mest med er folks gamle vaner og selvsagt skepsis, som er sundt og ha.

Med andre ord. Vi forstår. Klokka har blitt over 2008, og enkelte skeptikere med makt nekter selv å prøve fordi de ikke trenger det kanskje, og heller uttaler seg negativt om ting bare fordi de har lyst på egen omtale. Raljerer med titler osv.

Uten å prøve detox selv gjør de at folk blir mer skeptiske. Inititavet deres ødelegger for disse folkenes muligheter til bedret bærekraft og økt velvære. Da de er syke og fortsatt tvunget til å benytte tradisjonelle metoder. Og det å bruke mye tid på sine symptomer og folkesykdommer som kunne vært behandles med egenpleie, når det trenges. Det føler vi.

Ta i bruk detox. Bruk det. Når det måtte passe deg og dine.

Kontaktinformasjon

www.bluefront.no

Besøksadresse Etterstadsletta 120, 0659 Oslo
Postadresse Etterstadsletta 120, 0659 Oslo
 
Epost
svein.opsahl@bluezone.no
Telefon
(+47) 932 92 113
Mobiltelefon
(+47) 932 92 113
Telefaks
(+47) 67 79 03 00

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies