IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Romsdal Bygg AS

Med en solid og godt utdannet arbeidstokk søker ROMSDAL BYGG å fremstå som en betydelig og ønsket aktør i det lokale byggemarkedet.

Vis i kart
71 20 33 80
firmapost@romsdalbygg.no www.romsdalbygg.no

Mer informasjon

Om oss

ROMSDAL BYGG er et tradisjonelt ingeniør- og entreprenørfirma med hovedkontor i Molde og avdelingskontor i Tomrefjord. Firmaet ble etablert i 1974 med basis i betong- og tømrerressursene i daværende Byggmester Julnes AS i Molde og Byggmester Arne Moen AS i Måndalen. Senere fisjoner og videre samarbeid medført ny sammen-slåing av felles aktiviteter i 1997.

Slik fremstår vi i dag som en allsidig bygningsentreprenør med solid kompetanse på mange områder og med hovednedslagsfelt i Møre og Romsdal. Vi har lang og solid erfaring med vårt mobile mannskap fra mange interessante prosjekter i Midt- og Nord-Norge.

Vårt hovedmarked er total- og hovedentrepriser innen kontor-, industri-, skole- og institusjonsbygg samt mer anleggsrelaterte prosjekter som mindre kraftverk, rense- og vannbehandlingsanlegg og mindre bru- og kaianlegg.

De siste årene har det vært en markert overgang til at større prosjekter ønskes utført i totalentreprise, også boligprosjekter. Vi har derfor satset på å utvikle og styrke vår ingeniørkompetanse og administrative stab til å møte de utfordringer dette gir oss.

Vi er for tiden ca. 50 fast ansatte hvorav 6 er lærlinger.

Kontaktinformasjon

www.romsdalbygg.no

Besøksadresse Sofus Jørgensensvei 7, 6415 Molde
Postadresse Sofus Jørgensensvei 7, 6415 Molde
 
Epost
firmapost@romsdalbygg.no
Telefon
(+47) 71 20 33 80
Mobiltelefon
(+47) 971 99 450
Telefaks
(+47) 71 20 33 81

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies