IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Romerike Krisesenter

Vi driver et senter der kvinner og menn som er mishandlet, voldtatt eller føler trussel om vold kan ta kontakt med. Vi har taushetsplikt. Ring oss !

63 81 41 78
r-krise@online.no www.romerike-krisesenter.no

Mer informasjon

Krisesenteret er et sted hvor hvor du kan henvende deg dersom du er utsatt for vold eller kjenner noen som er det. Vi kan gi deg råd og veiledning. Du kan også komme hit for å bo.

Senteret fungerer som et bokollektiv. Så langt det er mulig får brukerne egne rom med bad og klossett. Kjøkken og stue er felles oppholdsrom. Det er også et lekerom for barna og et eget ungdomsrom for de mellom 12 og 18 år.

Krisesenteret er åpent hele døgnet, og de som tar kontakt med oss er sikret anonymitet.

Vi er en politisk og religiøs nøytral organisasjon. Det er kvinnene og deres barn som skal stå i sentrum. Det forutsettes at vaktene og de ansatte er engasjert i det arbeidet som skal gjøres.

Romerike Krisesenter holder til på besøksadressen 2000 Lillestrøm. Foretaket ble startet og registrert i Brønnøysund-registrene i 1995-02-22 og som et Avdelingskontor. Romerike Krisesenter driver i bransjen "Krisesentre". Foretaket har 21 registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Romerike Krisesenter på telefon 63 81 41 78, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

www.romerike-krisesenter.no

Postadresse Postboks 57, 2001 Lillestrøm
 
Epost
r-krise@online.no
Telefon
(+47) 63 81 41 78
Telefaks
(+47) 63 87 84 40

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies