IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Romec AS

Vis i kart
67 15 09 50
firmapost@romec.no www.romec.no

Mer informasjon

Romec AS ble etablert i 1980 og er i dag en av landets ledende innen salg og utleie av trykkluft, borutstyr, komprimeringsutstyr og strømgeneratorer. Hovedkontoret ligger på Rud i Bærum, med avdeling på Kløfta hvor også firmaets hovedverksted ligger.

Romec har i flere år vært den største forhandleren av Atlas Copco transportable kompressorer og generatorer i Norge, med ansvar for fylkene Oslo, Akershus og Østfold.

Romec’s utleiepark er blant landets største innenfor produktene; kompressorer, hydrauliske borerigger, borutstyr, generatorer, valser, vibrasjonsplater og pumper.

Maskinene som leies ut er moderne og velholdte som en sikkerhet mot kostbar driftsstans.

Romec har topp moderne verksteder med erfarne mekanikere til å utføre omfattende reparasjoner og vedlikeholdsarbeid på egne og kundenes maskiner.

Romec AS holder til på besøksadressen Olav Ingstads vei 11, 1351 Rud. Foretaket ble startet og registrert i Brønnøysund-registrene i 1995-02-22 og som et Underavd. Foretaket har 5 registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Romec AS på telefon 67 15 09 50, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

www.romec.no

Besøksadresse Olav Ingstads vei 11, 1351 Rud
Postadresse Postboks 61, 1309 Rud
 
Epost
firmapost@romec.no
Telefon
(+47) 67 15 09 50

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies