IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Rogne AS

Vis i kart
72 84 49 90
post@rognevapen.no www.rognevapen.no

Mer informasjon

Velkommen til Rogne Våpen dinSchoupartner på Heimdal!Som Midt-Norges største spesialforretning for våpen, jakt og skyting kan vi tilby stort utvalg i jaktvåpen og alle de gode Schoupartner tilbudene. Vi har våpen med forskjellige skjeftemål, bruksområde, kvalitet, kaliber, fabrikat osv. Vi tar ditt gamle våpen i innbytte.

Våpenverkstedet med dyktige fagutdannede børsemakere utfører alle typer rens, service og reparasjoner. Vi skifter løp, lager skjefter på mål, monterer lyddemper, kikkert, rekyldemper osv. Personlig tilpassing av hagler er vår spesialitet. En veltilpasset hagle gjør at du treffer mer og har mer glede av hagla både på banen og på fjellet. Er du usikker på om hagla tåler høytrykks ammunisjon kan vi hjelpe deg å avlese trykkdata på våpenet.

Vi lagerfører piper fra Lothar Walther både Cr-Moly og rustfrie i standardkaliber. Vi monterer lyddemper på de fleste våpentyper. Skytingen blir en ny opplevelse mindre rekyl og du sparer hørselen i tillegg.

Rogne AS holder til på besøksadressen Ringvålvegen 8, 7080 Heimdal. Foretaket ble startet i 1995-04-20 og registrert i brønnøysund-registrene 1995-04-30 og som et Aksjeselskap. Rogne AS driver i bransjene "Fyringsanlegg og fyringsservice", "Parafin og fyringsolje - Leverandører", "Sprengstoff og våpen" og "Øvrig butikkhandel". Foretaket har 2 registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Rogne AS på telefon 72 84 49 90, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

www.rognevapen.no

Besøksadresse Ringvålvegen 8, 7080 Heimdal
Postadresse Postboks 156 Heimdal, 7473 Trondheim
 
Epost
post@rognevapen.no
Telefon
(+47) 72 84 49 90
Telefaks
(+47) 72 84 49 91

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies