IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Rogaland Elektro Telecom AS

Vis i kart
51 85 50 00
rogaland.elektro@orgel.no www.rogalandelektro.no

Mer informasjon

Rogaland Elektro Gruppen består av åtte selskaper hvor det til sammen arbeider 120 personer. Totalt sett er R.E Gruppen i stand til å løse alle typer oppgaver innen elektrosektoren.

Rogaland Elektro har hovedkontor i Stavanger og har foruten installasjonsavdeling eget tavleverksted og avdeling for automatikk.

Avdelingskontorer RE Randaberg og RE Mosterøy:

  • Butikk og installasjonskontor for Rogaland Elektro avd. Randaberg er plassert i Næringsgården Randaberg. Avdelingen planlegger og utfører alle typer elektro installasjon, tele og datainstallasjoner og alarmanlegg, alt etter kundenes behov. El-kjeden butikken har et godt utvalg i belysning, hvitevarer, brunevarer og mindre elektriske artikler.
  • Butikk og installasjonskontor for Rogaland Elektro AS avd. Mosterøy er lokalisert i Akjesenteret på Mosterøy. Avdelingen tilbyr bl.a. vedlikeholdskontroller av bolig og landbruk, brannvarling i landbruk, dataspredenett og sterkstrømsinstallasjoner. Butikken er tilknyttet El-kjeden og tilbyr meget godt utvalg i belysning, hverdagsvarer, brune og hvitevarer.

Datterselskaper:

  • RE Gjesdal AS installerer og vedlikeholder elektriske anlegg for bolig - hytte - industri - landbruk og næringsbygg. Re Gjesdal har butikkutsalg av belysning, varmeovner og småelektrisk. Både butikk og kontor er plassert i Meierikrossen på Ålgård.
  • Rogaland Elektro Strand AS er lokalisert med eget lager, kontorer og butikk i Verksgården, Jørpeland. Installasjonsvirksomheten omfatter bl.a. sterk- og svakstrøm, spredenett tele- og data, brannvarslingsanlegg, prosjektering og idriftsettelse av gassanlegg.
  • RE Hjelmeland er et eget selskap tilknyttet RE Strand med installasjonskontor i Hjelmeland. Selskapet tilbyr fleksible tjenester og løsninger innen elektro, automasjon og tele/data.

RE Gruppen består ikke bare av elektroselskaper:

  • RE Telecom leverer produkter og tjenester innen tele, data og sikkerhetsløsninger.
  • Datterselskapet FOSS AS i Drammen er en ledende leverandør av fiberoptiske produkter og produserer optiske snorer og preterminerte optiske kabler.
  • RE Gruppens regnskapsavdeling er et autorisert regnskapsfører selskap som fører regnskap for både interne og eksterne klienter.
  • RE Gruppens IT/IKT avdeling leverer IT-anlegg og sikkerhetssystemer, håndholdte løsninger samt konsulent- og driftstjenester for bedriftsmarkedet.

Rogaland Elektro Telecom AS holder til på besøksadressen Kvitsøygata 30, 4014 Stavanger. Foretaket ble startet i 1978-05-02 og registrert i brønnøysund-registrene 1989-03-09 og som et Aksjeselskap. Rogaland Elektro Telecom AS driver i bransjen "Regnskap og bokføring". Foretaket har 1 registrert ansatt.

Du kan ta kontakt med Rogaland Elektro Telecom AS på telefon 51 85 50 00, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

www.rogalandelektro.no

Besøksadresse Kvitsøygata 30, 4014 Stavanger
Postadresse Postboks 8110 StavangerPostterminal, 4068 Stavanger
 
Epost
rogaland.elektro@orgel.no
Telefon
(+47) 51 85 50 00
Telefaks
(+47) 51 85 50 10

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies