IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Rødsmyra Skole

Vis i kart
69 95 92 50
rodsmsk@fredrikstad.kommune.no http://webfronter.com/fredrikstadgs/RODS/

Mer informasjon

Vår nye visjon er frukten av en tids diskusjon i vårt arbeidsfellesskap. Vi har kommet til at vi trenger fornyelse, og da kan en ny visjon være beleilig.

Vi kan like fullt ta med oss det positive fra vår tidligere visjon, samtidig som vi fyller den nye med liv og innhold. Vi har fått mange yngre lærere og ansatte som har svært mye positivt å tilføre miljøet. Derfor ser vi lyst på tiden som kommer, selv om vi sliter med dårlig ressurstilgang.

Vår nye visjon blir som et lokomotiv som drar oss i riktig retning i våre daglige bestrebelser for å skape et godt og trivelig læringsmiljø både for elever og ansatte.

Rødsmyra Skole holder til på besøksadressen Veidebakken 1, 1671 Kråkerøy. Foretaket ble startet og registrert i Brønnøysund-registrene i 1995-08-10 og som et Underavd. Rødsmyra Skole driver i bransjene "Grunnskoler" og "Offentlige grunnskoler". Foretaket har 40 registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Rødsmyra Skole på telefon 69 95 92 50, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

http://webfronter.com/fredrikstadgs/RODS/

Besøksadresse Veidebakken 1, 1671 Kråkerøy
Postadresse Veidebakken 1, 1671 Kråkerøy
 
Epost
rodsmsk@fredrikstad.kommune.no
Telefon
(+47) 69 95 92 50
Mobiltelefon
(+47) 916 81 395

Last ned visittkort
Del av Fredrikstad Kommune - Skoler
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies