IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Roaldmoen AS

Leverandør av landbruksutstyr og anleggsutstyr.

Vis i kart
905 03 524

Åpningstider ( i dag: 08.00-16.00 )

Mandag
08.00-16.00
Tirsdag
08.00-16.00
Onsdag
08.00-16.00
Torsdag
08.00-16.00
Fredag
08.00-16.00
Lørdag
Stengt
Søndag
Stengt
post@roaldmoen.no www.roaldmoen.no

Mer informasjon

Roald Moen AS virksomhet og forretningskonsept er å levere effektivt og rimelig utstyr og komponenter for hage, skogbruk, landbruk, bygg og industri til næringsdrivende og private i Norge.

Våre hjørnesteiner er: Bredde: Med et bredt produktspekter , kan vi tilby komplette løsninger for alle årstider og sesonger . Vi har også et bredt nettverk av kunder og leverandører som strekker seg langt utover norge, sverige, danmark mm.

Erfaring: Vi har eksistert i over 20 år, og er godt etablert. Gjennom årene har vi bygget opp en bank av kunnskap og kompetanse basert på lang erfaring.

Verdi for pengene: Kvalitet og funksjonalitet til en god pris ! Vi streber alltid etter å beholde de beste priser men samtidig beholde kvaliteten.

Utvikling: Med lang erfaring , en respons til behovene i markedet , og vi arbeider kontinuerlig med å utvikle og innføre nye løsninger og produkter som er etterspurt i markedet.

Marked Våres historie har resultert i et stort marked som nå strekker seg hele veien til Europa . Vi er markedsleder innen flere produkter. Vi har kunder i jordbruk , skogbruk , hage, bygg og industri . Privatpersoner som kutter tre for husholdningenes behov , store og små gårder, skogeiere , hundeeiere , kommuner , foreninger , alle finner det de trenger fra oss.

Produksjon Våres produkter er designet og utviklet av dyktige og erfarne designere og ingeniører i Skandinavia med de skandinaviske kvaliteter . Med vårt emblem ” Scandinavian design” er vi stolte av å kunne garantere at produktene er designet i en skandinavisk ånd . Dette er en sikkerhet for våre kunder ! Produktene er CE-merket. Den lave overhead tillater oss å tilby våre kunder effektive og fullvoksne kvalitetsprodukter til en god pris!

Roald Moen AS idag Vi bruker tiden til god service hos våres kunder. Hovedkontoret ligger i Surnadal , og det er også salg , utstilling, lager , verksted og montasje.

Roaldmoen AS holder til på besøksadressen Industriveien 68, 6652 Surna. Foretaket ble startet i 2014-01-02 og som et Aksjeselskap. Roaldmoen AS driver i bransjene "Anleggsmaskiner og anleggsutstyr", "Landbruksmaskiner og -redskaper" og "skogbruksmaskiner og redskaper". Foretaket har ingen registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Roaldmoen AS på telefon 905 03 524, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

www.roaldmoen.no

Besøksadresse Industriveien 68, 6652 Surna
Postadresse Industriveien 68, 6652 Surna
 
Epost
post@roaldmoen.no
Telefon
(+47) 905 03 524

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies