IO.NO

Fullversjon Nytt søk
Risvollan Legesenter AS

Vår visjon: OMSORG FOR DIN HELSE

Vis i kart
72 54 41 91
www.risvollanlegesenter.no

Mer informasjon

RLS ble grunnlagt i 1974 av de samme legene som arbeider der i dag. Gjennom 179 legeårsverk har vi hatt over en million konsultasjoner. Vårt mål er å formidle kvalitetsmessige helsetjenester og god service til våre pasienter. Om du som pasient skulle registere noen områder hvor vi ikke lykkes ber vi deg gi oss informasjon om dette slik at vi kan forbedre våre rutinene.

Våre samarbeidspartnere: Vi har et nært sammarbeid med Risvollan medisinske senter AS i 3 etasje. Der finner du barnelege, ØNH lege, akupunkturlege, bedriftslege/arbeidsmedisiner, psykolog, muskelterapeut, kiropraktorer, audiograf, ortopedtekniker og homeopat.

Risvollan Legesenter AS

holder til på besøksadressen Marie Sørdals veg 23, 7036 Trondheim. Foretaket ble startet og registrert i Brønnøysund-registrene i 1995-08-21 og som et Enkeltpersonforetak. Risvollan Legesenter AS driver i bransjen "Alternativ medisin". Foretaket har ingen registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Risvollan Legesenter AS på telefon 72 54 41 91 og besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

www.risvollanlegesenter.no

Besøksadresse Marie Sørdals veg 23, 7036 Trondheim
Postadresse Marie Sørdals veg 23, 7036 Trondheim
 
Telefon
(+47) 72 54 41 91

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies