IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Right Price Tiles

Vis i kart
22 64 67 70
eriksen@contera.no www.rightpricetiles.no

Mer informasjon

Kjeden Right Price Tiles ble etablert mars 2005, og den første butikken så dagens lys I Oslo 2. juni 2005. Kjeden er en butikkjede med fokus på keramisk flis og naturstein, med tilbehør. Kjeden har sitt utgangspunkt i Irland under samme merkenavn. Den norske delen av kjedens administrasjon ligger i Oslo. Bakgrunnen for etableringen er det stadige økende fokuset på ”gjør-det-selv” prinsippet, dette fokuset har ankommet flisbransjen. Forbrukerne ønsker nå å handle inn varene selv for å sikre seg markedets laveste priser. Tidligere var det vanlig at håndverkeren stod for både innkjøpene og jobben. Dette ga liten konkurranse, og kom ikke forbrukerne til gode.

Right Price Tiles søker verden rundt etter de beste produktene. Vi handler i dag fliser fra Spania, Italia, Portugal, Tyrkia, Egypt, India, Kina og Sør Amerika. Vi kjøper inn i enorme volumer, direkte fra fabrikk. Sammen med resten av den europeiske kjeden har vi en veldig sterk innkjøpsmakt, og kan forhandle frem markedets absolutt beste innkjøpspriser. Disse innkjøpsprisene gir oss et stort konkurransefortrinn overfor våre konkurrenter. Vi kan tilby førsteklasses fliser til markedets laveste priser.

Vi har et stort lager med gulv- og veggfliser, med matchende border og dekor, samt marmor, skifer, granitt, glassmosaikk og glassbyggestein i hver butikk og ett enormt sentrallager og distribusjonsenter i Oslo. Derfor er det ingen ventetid. Kunden må ikke betale for flisene først, for så å vente i 4-5 uker mens de blir bestilt. Kunden kan ta med seg flisene samme dag, eller få dem levert når det passer deg.

Salgspersonellet vårt er grundig trent til å gi kundene råd valg av fliser og flislegging. Vi anerkjenner at det å velge en flis kan være en vanskelig oppgave, selv for den mest kresene kunden, og vi tilstreber å være sikre på å gi kunden den informasjonen kunden behøver for å kunne gjøre en vel overveid beslutning.

For å finne riktig flis til riktig pris, besøk en Right Price Tiles butikk.

Right Price Tiles holder til på besøksadressen Nedre Slottsgate 25, 0157 Oslo. Foretaket ble startet i 2004-02-09 og registrert i brønnøysund-registrene 2004-03-09 og som et Aksjeselskap. Right Price Tiles driver i bransjene "Fliser - Engros", "Fliser - Forhandlere" og "Flisleggere". Foretaket har 8 registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Right Price Tiles på telefon 22 64 67 70, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

www.rightpricetiles.no

Besøksadresse Nedre Slottsgate 25, 0157 Oslo
Postadresse Øvre Slottsgate 8, 0157 Oslo
 
Epost
eriksen@contera.no
Telefon
(+47) 22 64 67 70
Telefaks
(+47) 22 64 67 66

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies