IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Reisastua Villmarksenter AS

Se den spesielle naturen i Reisadalen

Vis i kart
913 34 560
remaroar@online.no www.reisastua.no

Mer informasjon

Reisadalen ligger som ett øksehugg i viddelandskapet, og midt gjennom dalen renner Reisaelva. Reisadalen har fremdeles store uberørte naturområder og er en del av “Europas siste villmark”. Midt i denne fantastiske naturen befinner Reisastua seg bare 30 meter fra elva og med fantastisk utsikt. Dermed har Reisastua perfekt beliggenhet for å kunne vise denne spesielle dalen til våre gjester. Reisastua har spesialisert seg på arrangering av kurs og møter med spesielle opplevelser for grupper inntil 14 personer. Reisaelva er kanskje verdens vakreste lakseelv og har en fantastisk natur med bla Nord-Europas høyeste fossefall, Mollisfossen (269 m) Naturen er svært spesiell, med trange daler og kløfter som skjærer seg ned som en stor canyon i fjellvidda. Helt øverst er Imofossen som er stoppested for reisalaksen. Hvert år kommer det turister i fra hele verden for å oppleve denne spesielle dalen. Reisastua har aktiviteter hele året og hver årstid er spennende.

Reisastua Villmarksenter AS holder til på besøksadressen Holmestilla-Sappen, 9151 Storslett. Foretaket ble startet i 2005-12-25 og registrert i brønnøysund-registrene 2006-04-24 og som et Aksjeselskap. Reisastua Villmarksenter AS driver i bransjen "Øvrig overnatting". Foretaket har ingen registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Reisastua Villmarksenter AS på telefon 913 34 560, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

www.reisastua.no

Besøksadresse Holmestilla-Sappen, 9151 Storslett
Postadresse Postboks 2146, 9267 Tromsø
 
Epost
remaroar@online.no
Telefon
(+47) 913 34 560
Mobiltelefon
(+47) 913 34 560

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies