IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Reime & Lode AS

Bilsenteret på Jæren! Vi er en bilforretning - forhandler/merkeverksted med et komplett tilbud for reparasjon og vedlikehold av kjøretøyer.

Vis i kart
51 79 10 10
post@reimeoglode.no www.reimeoglode.no

Mer informasjon

Vi har et bilsenter som består av stor oppvarmet salgshall for nye og brukte biler, verksted for små og store biler og bensinstasjon med servicehall.

Personbil: Vi har verksted som er godkjent for alle bilmerker. Vi har satset sterkt på verkstedavdelingen og har en bredde i vårt tilbud som få andre verksted i området kan måle seg med. Vi har mekanikere og utstyr som kan utføre alt fra kompliserte mekaniske eller karosseri reparasjoner til enkel service og oljeskift.

Lastebil: Vårt lasteverksted er autorisert Mercedes Benz verksted for vare- og lastebiler. Vi er utstyrt for de fleste oppgaver innen reperasjon og vedlikehold av tyngre kjøretøy.

Karosseri/skade: Vi har også en egen skadeavdeling med godt utstyr og dyktige fagfolk. De sørger for at yndlingsbilen din er i kjørbar stand og på veien igjen, kort tid etter en skade, dersom du skulle være uheldig.

Periodisk kjørekontroll (PKK): Vi har en stor og velutstyrt hall for periodisk kjøretøykontroll som gir oss store fordeler i kampen mot feilene på bilen din, enten du har person- eller lastebil. Her finner du både løftebukk og avgassmåler.

Delelager: Vi har eget delelager som holder verkstedet med nødvendig materiell. Delelageret holder også et stort antall slitedeler for salg og bestiller gjerne deler til deg om du skulle være på jakt etter noe spesielt.

Hos Reime & Lode er vi en engasjert gjeng på over 50 personer som er innstilt på at du skal finne deg til rette og trives.

Ta derfor turen innom neste gang du har bil i tankene!

Reime & Lode AS holder til på besøksadressen Bernervegen 30, 4365 Nærbø. Foretaket ble startet i 1973-02-28 og registrert i brønnøysund-registrene 1989-03-14 og som et Aksjeselskap. Reime & Lode AS driver i bransjene "Bensinstasjoner", "Bilelektriske verksteder", "Bilverksteder" og "MC - Forhandlere". Foretaket har 51 registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Reime & Lode AS på telefon 51 79 10 10, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

www.reimeoglode.no

Besøksadresse Bernervegen 30, 4365 Nærbø
Postadresse Postboks 214, 4367 Nærbø
 
Epost
post@reimeoglode.no
Telefon
(+47) 51 79 10 10
Telefaks
(+47) 51 79 10 26

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies